Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Antibiotikum mellett teherbe...

Antibiotikum mellett teherbe eshettem?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatlot szedek,fogfajasra felirt a doki Dalacint.Kerdeztem h befolyasolja e a fogamzasgatlot azt mondta nem.Elkezdtem szedni.A fogamzasgatlo level kozepenel jartam .este tizkor szoktam bevenni a tabit,egy ket orat kesve de bevettem es utana lefekudtunk a parommal.Bennem ment el veletlenul.

Azota szunet van a tabinal es meg mindig nem jott meg

Nagyon felek hogy teherbe eshettem.

Mas tunetet nem eszlelek magamon..bar ilyenkor nem is szokott meg tunet jelentkezni..

Elore koszi a valaszokat..

2020. febr. 4. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hű, nehéz kérdés. Én inkább beszélnék dokival, mielőtt elkezdem a következő levelet. Addigis mindenképpen védekeznék másképp.
2020. febr. 7. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
En sem kezdenem el a masodikat igy, hogy nem volt verzes. Mindenkepp doki kompetenciaja.
2020. febr. 7. 16:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem gondolnék terhességre, hiszen a két órával későbbi bevétel nem okoz akkora gondot, plusz ha a doki azt mondta, hogy nincs kereszthatás, akkor valószínűleg nincs. Viszont az, hogy nem jött meg a vérzésed, az semmiképpen sem jelent jót, azért is érdemes lenne felkeresned a dokidat.
2020. febr. 7. 16:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Rendben koszi az infokat!
2020. febr. 7. 17:14
 15/20 A kérdező kommentje:
De szerintetek lehet azert Nem jott meg mert ossze vissza szedtem?..
2020. febr. 7. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Mit jelent az össze vissza? Ha csak annyit, hogy szem nem maradt ki, de nem mindig percre pontosan vetted be, akkor nem valósínű, hogy az okoz gondot, de ha kihagytál napokat akkor már van ok aggódni.
2020. febr. 7. 17:17
 17/20 A kérdező kommentje:

Hat kimaradt ket nap azt bevettem utolag

Aztan az utolso ket napot se vettek be...

Tudom nagyon gaz...

De csak azt szeretnem tudni hogy lehet e hogy ez zavarta ossze a hormon haztartasom es emiatt nem jott meg

Mert hallottam olyat is hogy valaki siman szedi normalisan es nem jon meg neki ..mert tul sok ideje szedi es az adott gyogyszer mar nem jo neki es ezert ujat kell feliratni..

2020. febr. 7. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha napokat kihagytal akkor nem az antibiotikum miatt aggodnek elsosorban...Meg hogy vetted be utolag? Hopp, kimaradt, gyorsan bekapok kettot meg pluszban? Itt barmi lehet. Osszezavarodott ciklus es akar baba is.
2020. febr. 7. 17:24
 19/20 A kérdező kommentje:

Hat igen utolag bevettem mert ezt irta a tajekoztato...mindegy..megyek dokihoz

Koszi valszokat

2020. febr. 7. 17:26
 20/20 paradicsom31 ***** válasza:
100%
Te hülye vagy édes lányom.
2020. márc. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!