13/26 A kérdező kommentje:
Nekem hétvégén lesz peteérés :) mi mindent megteszünk az úgy érdekében:)
2020. febr. 10. 13:39
14/26 anonim válasza:
Nekem 13-14.nap korul szokott lenni ovum, ma ereztem az alhasamban a huzo fájdalmat, tehát ugy tunik most 14.napon van es akkor mehet az akciozas... 😃 Es en voltam az aki egyebkent 23ra nem várja bar most az ovumhoz képest lehet h inkabb 24re nem varom.
15/26 anonim válasza:
Nekem is hétvégén lesz peteeresem 😊 mindent megteszünk mi is az ügy érdekében 😃
16/26 anonim válasza:
Ti figyeltek arra h pl ovulacio korul 2 naponta legyetek egyutt v arra h milyen pozban? Vagy ahogy es amikor jol esik? Mi még egyelore utóbbi, mert igazabol csak most kezdtünk probalkozni. Kinel hogy van ez?
17/26 A kérdező kommentje:
Nekunk is ez az első igazi próbálkozós hónapunk így 2 naponta vagyunk együtt. Holnaptól ovu tesztelek is.
2020. febr. 10. 14:36
18/26 anonim válasza:
Igazából mi akkor vagyunk együtt mikor jól esik. Annyi h mikor tudom h mikor vagyok termékeny jobban oda figyelek rá h biztos ne maradjon ki egy alkalom se 😃 egyébként is 2-3 naponta vagyunk együtt. Peteeres környéken megcelozzuk a 2 napontát. Plusz szex után nem kelek fel rögtön hanem olyan 10 percig vízszintben maradok. Nekünk ez az 5. probalkozos hónap 🤞🏼
19/26 A kérdező kommentje:
Ki hogy áll? Valakinek már pozi teszt?
2020. febr. 12. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!