Miért van az hogy feltettem pár hete egy kérdést és senki nem reagál?

Azért nem válaszoltak rá, mert nem sokan élnek ezekkel, nem sokan hisznek benne.
Nekem az egyik barátnőm 5 évig nem lett terhes. Voltak kivizsgáláson, de mindent rendben találtak mindkét félnél. A doki csak annyit tudott mondani, hogy szedjen vitamint és várjanak. A trimesztert kezdte el szedni, fél év alatt terhes lett ikrekkel.
Lehet, hogy amúgyis terhes lett volna ki tudja. De amúgysem árt vitamint szedni mindkét félnek a baba tervezésnél is már, a trimeszter se drágább, mint pl a femibion, így szerintem egy próbát megér.

Nem fúj fel a vitamin.
Inozitol+folsav port, ladeevit terhesvitamint szedek és az első hónapban megfogant a 2.babám. Az első is elsőre sikerült, vele femibiont szedtem és mio-inozitol tablettát.
D vitamint sem árt szedni.

Attól függ mi a problémád. A méhpempő leginkább a méhnyálkahártya vastagságára hat. De hallottam olyat is, akinek felborította a ciklusát. Mivel nem mindegy, hogy mikor eszed a ciklus alatt. Szünetet is kell tartani, de már nem emlékszem mikor.
Szerintem egy normális nőgyógyásszal és endokrinológussal többre mennél, akik kivizsgálnak. 8 év alatt bármi történhetett.

Azér az 1 év meg az 5 hónap nem egy tragédia... Az orvosok is másfél év próbálkozás nélkül ki se vizsgálnak. Szerintem felesleges csodaszerekre költeni ha az első baba is 1 év alatt összejött és még csak 5 hónapja próbálkoztok a tesóval.
Ez bizony, amit csinálsz rágörcsölés
Élvezd a védekezés nélküli szexet és majd össze fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!