Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az hogy feltettem...

Miért van az hogy feltettem pár hete egy kérdést és senki nem reagál?

Figyelt kérdés
Szomorúan látom hogy nagyon sokan csak az idióta kérdésekre reagálnak sokszor idióta válaszokkal! Van egy 8 éves lányom és kistesót szeretnénk. Méhpempő tapasztalatokat szeretnék gyűjteni. Pozitív illetve negatív vélemények érdekelnének. Vagy esetleg más vitamin ami talán segített a teherbe esesnél?! Válaszokat előre is köszönöm
2020. febr. 4. 06:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem válaszoltak rá, mert nem sokan élnek ezekkel, nem sokan hisznek benne.

Nekem az egyik barátnőm 5 évig nem lett terhes. Voltak kivizsgáláson, de mindent rendben találtak mindkét félnél. A doki csak annyit tudott mondani, hogy szedjen vitamint és várjanak. A trimesztert kezdte el szedni, fél év alatt terhes lett ikrekkel.

Lehet, hogy amúgyis terhes lett volna ki tudja. De amúgysem árt vitamint szedni mindkét félnek a baba tervezésnél is már, a trimeszter se drágább, mint pl a femibion, így szerintem egy próbát megér.

2020. febr. 4. 06:32
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál 😊 szerintem ezek a fajta vitaminok felfujnak. Azért próbálkoztam itt tapasztalatokat gyűjteni a méhpempőrol mert nagyon sok pozitív kommentet olvastam az oldalán. De pont azért mert tudom hogy elofordulhat hogy a negatív hozzászolásokat törlik.
2020. febr. 4. 07:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem fúj fel a vitamin.

Inozitol+folsav port, ladeevit terhesvitamint szedek és az első hónapban megfogant a 2.babám. Az első is elsőre sikerült, vele femibiont szedtem és mio-inozitol tablettát.

D vitamint sem árt szedni.

2020. febr. 4. 07:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem fúj fel a vitamin. Max éhesebb leszel tőle mert a B vitamin azt okozza. De ennyit nem megér a gyerek. Én spec pont letojtam, hogy felszaladt pár kiló. Terhesség alatt meg csak 6ot híztam
2020. febr. 4. 07:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a problémád. A méhpempő leginkább a méhnyálkahártya vastagságára hat. De hallottam olyat is, akinek felborította a ciklusát. Mivel nem mindegy, hogy mikor eszed a ciklus alatt. Szünetet is kell tartani, de már nem emlékszem mikor.

Szerintem egy normális nőgyógyásszal és endokrinológussal többre mennél, akik kivizsgálnak. 8 év alatt bármi történhetett.

2020. febr. 4. 07:55
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ettem méhpempőt,nagyon jó hatása van mindrnre.Terhes nem lettem tőle,mert nagyon rossz az íze.Viszont elkezdtem az inofilcot,3 hét ivás és 2 év várakozás után terhes lettem.Tuti h.az segített,mert azóta mindig ajánlom mindenkinek és mindenki terhes lett.A dokim is azt mondta az egy csodaszer.
2020. febr. 4. 08:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Terhes nem lettél tőle mert nagyon rossz az íze??? Ez a kettő hogy függ össze? :D
2020. febr. 4. 08:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek rosszul és hiánytalanul fogalmaztam! 5 hónapja próbálkozunk csak az első baba is kb 1 évre sikerült. Nem görcsölok rá csak ha van valami "csodaszer" ami épp segíthet az érdekelne. Kicsit tartok attól hogy nem lesz ez olyan egyszerű legfőképp a nagy kor kulonbseg a gyerkőcök között. Hízni nem igen szeretnék még előtte mert sajnos hajlamos vagyok. Terhességem alatt 20 kgot híztam és rajtam maradt kb 7 ami nem előny 😕
2020. febr. 4. 08:53
 9/20 anonim ***** válasza:
20%
Inofolicot ittam 1 évig. Havi 10-12 ezerért. Nulla hatással. Hagyjuk már hogy csodaszer. 2 hét alatt ki se fejti a hatását, 2 ciklus kell minimum. Az más kérdés, hogy te elhitted, hogy segíthet és levett rólad egyfajta lelki terhet. Placebo.
2020. febr. 4. 08:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Azér az 1 év meg az 5 hónap nem egy tragédia... Az orvosok is másfél év próbálkozás nélkül ki se vizsgálnak. Szerintem felesleges csodaszerekre költeni ha az első baba is 1 év alatt összejött és még csak 5 hónapja próbálkoztok a tesóval.

Ez bizony, amit csinálsz rágörcsölés

Élvezd a védekezés nélküli szexet és majd össze fog jönni.

2020. febr. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!