Aszerint védekezünk, ahogy a ciklus.hu kiírja, mikor van "szabad szerelem". Baba becsúszhat így? és mi a lényege anaptármódszernek?
Ilyen nap, hogy szabad szerelem nincs 100% garanciával, mert a ciklusnaptárak általánosságban adnak időpontokat, de a te szervezeted ettől eltérhet. Ezért van, hogy sokmindenkinek nem sikerül a baba, pedig a naptár, meg a ciklus .hu megmondta, hogy mikor kell,de a peteérés mégsem akkor volt.
Úgyhogy becsúszhat igen, nincs biztosíték, ráadásul senki sem vállal helyettetek felelősséget.
Inkább más módszert válasszatok. PG53ovumikroszkóp, ovuteszt-ez drága, tabletta, gumi..akármi.
No igen... Ciklus.hu ahogy olvasom nem sok mindenkinek jön be. Az én szervezetem is eltér...
Így nem hogy becsúszhat a baba, hanem számíthattok egy kis jövevényre.
Szia!
Igen nem ez a legbiztosabb módszer a védekezésre, de ha esetleg nem baj, ha becsúszik a baba ,akkor jó ez a módszer is :) ! De ha nem szeretnétek még,akkor én is mást javasolnék. BAj lenne, ha becsúszna a bébi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!