Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a terhességnek?

Mennyi az esélye a terhességnek?

Figyelt kérdés
Február 1-én volt az aktus gumival, de utána vettük észre, hogy a gumi végétől kb 1/3 részen volt egy 5-7 mm átmérőjű lyuk. Nem élvezett el az aktus közben és akkor nekem sem volt orgazmusom február 8-an kellene majd megjönnie a menstruációmnak. Általában 28-29 naposak a ciklusaim. Most fehér krémes szerű folyásom van, de úgy olvastam, hogy az menstruáció előtt gyakori.

2020. febr. 2. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az esély 0, és nem azért, mert nem volt orgazmusod.
2020. febr. 3. 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem azért nem 0 mert mégiscsak rajta volt a lyuk. És tudom, hogy nem sokat számít az én orgazmusom csak olvastam, hogy az erős orgazmus előidézhet akkor is ovulációt és azért írtam le, hogy nem volt orgazmusom. De köszi
2020. febr. 3. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1% hogy terhes vagy. Ne aggódj
2020. febr. 3. 00:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem, hogy nem, de ha ezzel kapcsolatban valami nem 100%-os eléggé rástresszelek. Fiatal is vagyok.
2020. febr. 3. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is élvezett el. Ha esetleg volt is előváladék a gumi rajta volt valamennyire. De abban amúgy is kevés a sperma. Harmadszor ha normális a ciklusod az ovulacio is megvolt már akkor. Spontán peteérés orgazmus hatására NINCS!!!!! NINCS NEM IS LESZ! Nem vagy terhes.
2020. febr. 4. 20:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap kellett volna megjönnie, még mindig nem jött meg. Elméletileg lehet a stressztől meg az idegességtől mert hát eléggé ideges vagyok. Úgy érzem magam mint amikor késik egyébként. És ma volt egy pici rózsaszínes barnás folyásom.
2020. febr. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!