2 mm-es endometrium?
Figyelt kérdés
6 napja volt peteérés és, most 2 mm az endometrium. Ez normális? Teherbe lehet ezzel esni? A doki nem mondott semmit.2020. jan. 31. 15:36
1/9 anonim válasza:
Sajnos az nagyon vékony. Eleve menstruáció után közvetlenül is 5 mm körülinek kellene lennie... hozzáértők javítsanak ki, de a luteálisban 10-15 mm-re kellene vstagodnia.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt sem tudom, hogy ezek az értékek hogy vannak, mikor mi a normális. Hogy érthetőbb legyen: nem aktuális most a babatéma, egy gyulladás miatt voltam nőgyógyásznál és ez az eredmény született..
Nagyon el vagyok keseredve, akkor ezt miért nem mondta, hogy nem is lehet gyerekem?:(
A menstruációmmal minden rendben..
2020. jan. 31. 16:14
3/9 A kérdező kommentje:
A ciklusom 20. napján vagyok
2020. jan. 31. 16:18
4/9 anonim válasza:
Nekem az e vitamin bevált rá. 8mm volt, 2 hónap alatt 11 mm lett a méhnyalkahártya és ott sikerült teherbeesnem.
5/9 anonim válasza:
E vitamint szedj és hamarabb helyreáll :) Ez így most nagyon vékony, babára esélytelen is lennél.
Gyors regenerálódást :)
6/9 anonim válasza:
Nekem 8. Ciklusnapon, ovulacio előtt 5 nappal volt 6mm. Ovuláció után vastagszik méginkább! Én úgy tudom, a teherbeeséshez legalabb 7-10mm szükséges! Szedj E-vitamint!
7/9 anonim válasza:
Aki ebből a célból szedett e vitamint, milyen mennyiségben és gyakoriságban? Köszönöm
8/9 anonim válasza:
Én már babatervezés előtt elkezdtem szedni, napi 1x200mg E-vitamin.
Amikor megkellett volna jönnie a menstruációmnak (ekkor már volt pozitív tesztem), aznap már 20 mm volt. Azóta is szedem napi szinten.
14 hkm
9/9 anonim válasza:
Livsane Omega 3 + E-vitamin kapszulát szedtem, a patikában javasolták. Abban a hónapban teherbe estem. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de ki tudja... 1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!