Szerintetek ez álpozitív teszt? Sajnos élesíteni nemtudom. Ha úgy számolom amikor volt az aktus akkor pontosan 11 hetes terhes lennék. De az orvos megvizsgált. A párommal megszakítasos módszerrel voltunk együtt (tudom nem helyes ).
Ha úgy számolom amikor volt az aktus akkor pontosan 11-12 hetes terhes lennék. De az orvos megvizsgált hüvelyi UH-al az aktus után 1 hónappal, de nem látott semmit. Megjött 2 szer is igaz először késett 5 napot csináltam 2 tesztet negativ, aznap meg is jött. A másik hónapban késett 7 napot de megjött. Darabos vérzesem volt mind a 2 nel. 3 nap múlva kellene megjönni ha nem jön meg irány a doki. De addig marad az idegeskedés hogy a teszt vajon negatív vagy pozitív ( a tesztet a reggeli eslő vizeletből keszítettem). [link]
Paranoiás vagy. Ez mar inkább nevetséges nyugodj le. Többször megjött voltál orvosnál negativ teszt kizárt hogy terhes legyél. Ha tenyleg ennyire nem vagy fejben rendben akkor ne szexelj és akkor nem lehetsz terhes vagy fogamzásgátló. Bocsi hogy durván fogalmazok de ez már túlzás egy kicsit amit csinálsz. Nagyon fiatal lehetsz ha nem érted meg ezeket. Ha ennyi minden negatív lett megjött és az orvos is azt mondja hogy nem vagy terhes meg is hogy lennel ?
Az meg hogy késik 1 hetet semmit nem jelent főleg ha utana meg is jön. Ez is okozhatja a késést hogy ezen stresszelsz amikor egyértelműen nem vagy terhes. De akar fertőzés gyulladás antibiotikum fogyókúra valami új amit mostanában eszel stb. Ha elmentél orvoshoz gondolom kivizsgált ha semmit nem talált akkor a stressz miatt van. Én javaslom hogy menj vissza írass ki fogamzásgátlót vagy fordul pszichológushoz mert már kényszeresen beképzelsz dolgokat.
Mi hiába nyugtatunk meg, nem fogsz hinni nekünk. Orvosnak sem hiszel. Minden a terhesség ellen szól.
Sajnos vagy elmész egy pszichológushoz vagy 9 hónap múlva rájössz, mikor már szülnöd kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!