Aggódom, most terhes voltam vagy nem?
Figyelt kérdés
A vérzésem jövő hétvégén kellene meg jöjjön. Mult hétvégén voltunk együtt védekezés nélkül , múlt héten volt egy nagyon kevés rózsaszín folyasom. Most hétvégén védekeztunk. Előbb utóbb úgyis szeretnénk gyereket.
Most elkezdtem görcsölni és verzek. Hamar csináltam most tesztet , mert ugyebár ha spontán vetélés van is a HCG szint az nagy. A teszt negatív. Nem tudom akkor mitől verzek ? Tudom , orvoshoz is elmegyek. Csak addig is kiváncsi lennék bármi véleményre
2020. jan. 30. 12:32
1/5 anonim 

válasza:

Ha negatív a teszt, nem vagy terhes. Én ilyen esetben pusztán annyira gondolnék, hogy valamiért most ennyivel előbb jött meg. De ha úgyis mész orvoshoz, megmondja majd, ha baj van.
2/5 anonim 

válasza:

Múlt hétvégi együttlétből még nincs terhesség. Még a beágyazódás sem történhetett meg, addig meg nincs is miről beszélni. Ennyire nem vagy tisztában az alapvető folyamatokkal? Akkor még ne is akarjatok gyereket. Meg lehet sértődni, de aki azt hiszi, hogy pár nappal az együttlét után (pláne védekezés mellett!) már vetélés miatt vérzik, az nem érett rá. Sajnálom, de ez a véleményem.
3/5 anonim 

válasza:

Ezzel dokihoz menni?! Nem semmi. Attól vérzel, hogy megjött. Majd ha terhes leszel annak pont az lesz a jele, hogy nem jön meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Nem jött meg , ultrahangot csinált , maskepp nem vizsgált meg , azt mondta most van a peteeres azért van menstruacio közti vérzés. Nekem eddig soha ilyesmi nem volt
2020. jan. 31. 06:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!