Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért szurkál még mindig a...

Miért szurkál még mindig a petefészkem?

Figyelt kérdés

Hormonos stimulációt kaptam, hogy legyen peteérésem. Megvolt az ovuláció )tüszőrepesztő szurival).

Ma van a 6. dpo, de tegnap óta folyamatosan szurkál a petefeszkem és néha lentebb is.

Gondolom ez nem lehet beágyazódás jele még. Valamint akkor nem a petefészek szurkálna nagyrészt.

2020. jan. 29. 12:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
A beágyazódást amúgy sem lehet érezni.
2020. jan. 29. 12:51
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, erről nagyon nagyon eltérő véleményeket és tapasztalatokat olvastam/hallottam. Megosztó...

van most egy ismerősöm aki 8hetes terhes és ő pl érezte.

2020. jan. 29. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Egy mikroszkopikus sejtcsomót nem lehet megérezni, higgy nekem. :) Ha az ember terhes akar lenni, nagyon sok mindent be tud képzelni, amit valójában nem is érez, csak érezni akarja. De kérdezz meg erről egy orvost, biztosan ő is ezt fogja mondani.
2020. jan. 29. 13:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Akkor miért írják mindenhol a neten h érezni lehet?

Nem akarok senkit meghazudtolni, csak kiváncsi vagyok hogyan is van pontosan.

A neten meg nem szabad olvasni tudom 😀 de hát az ember érdeklődő aziránt amit tervez és nem tud róla mindent 😊

2020. jan. 29. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Hát igen, a neten nem kéne összeolvasni mindent. Sokan innen szedik a legendás beágyazódási vérzést, vagy a hőmérőből jóslást :D
2020. jan. 29. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
Én is éreztem a beágyazódás, akárki, akármit mond, de csak az első terhességnél(másik kettőnél semmit sem). Leírhatatlan, olyan belülről erősen csipkelődő érzés,nem is tudtam akkor mire vélni, csak utána jöttem rá, hogy az volt. Sem előtte, sem utána nem éreztem az biztos!
2020. jan. 29. 14:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem is mindenki lehurrogott, hogy biztos nem éreztem a beágyazódást.

Pedig de!

Nekem is az 5-6 dpo-n volt erős szúrkálások és görcsök.

Saját magamról tudom, hogy milyen érzékenyen reagál a testem minden változásra.

22 hkm.

2020. jan. 29. 15:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Na igen, erről beszélek. Én hiszem h van aki érzi és a legtöbben nem.

Biztos van aki bebeszeli magának...

Délután a mehembe is szurkált megint. Próbáltam nem figyelni rá, mi van ha csak annyira figyelem magam, hogy minden apróságot észreveszek. De eléggé érezhető volt. Viszont ami furcsa a petefeszkem még mindig feszeget.

Na vasárnap ellövök egy tesztet 😊

2020. jan. 29. 20:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Én várom majd a vasárnapi eredményt! 🙋‍♀️🙋‍♀️
2020. jan. 29. 21:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is várom a vasárnapi tesztet, drukkolok!
2020. jan. 30. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!