Kiszakadt a gumi,3 nap múlva kell megjönnie? Bajban vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszer volt ilyen pár éve, nagyon rosszul viselte a szervezetem az esemény utáni tablettát😨 Szerintetek mekkora esély van hogy besikerül? Ha kockáztatok és megjön megúsztam??
SOS!!!
2020. jan. 28. 11:04
2/14 anonim 

válasza:

Ha megjön, akkor nem történt meg. De óvatosan, mert a stressz miatt is késhet, ami hamisan azt sugallhatja, hogy megtörtént. Ha nem jön meg, másnap tesztelj. Fontos, hogy ne stresszelj rá. Ha mégis besikerült, akkor "újratervezés", de ez nem egy rossz dolog, nagyon is jó. Szóval nyugi!
3/14 anonim 

válasza:

Reklamálni kéne a gyártóknál nagyon sok a "kiszakadt" gumi...
4/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálok nem rástresszelni.. persze nem olyan könnyű de mi mást tehetnék.. 🙄 Köszönöm!
Durex márka ráadásul, nem egy gagyi, szavatossága is jó volt pedig..
2020. jan. 28. 11:23
5/14 anonim 

válasza:

Én menstruáció alatt fogantam. Igen, fúj, undi. Anyukámék akkor csinálták védekezés nélkül, mert ,,akkor úgyse sikerülhet be egy gyerek". :D És itt vagyok!
6/14 A kérdező kommentje:
.. ez szuper! 😯😰
2020. jan. 28. 12:01
7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi legyen..
2020. jan. 28. 12:02
8/14 anonim 

válasza:

Ha nem akarod a gyereket akkor két opció van. Most egy esemény utáni, vagy ha terhes lettél és nem veszel be esemény utánit, akkor még terhesség megszakítás. Választhatsz
9/14 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeséget kérdezek, de nincs valami %os táblázat erre, mint pl a megszakításos együttlétek? Pl ciklus x napjáig xy%az esély.. stb?
2020. jan. 28. 12:45
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem kár százalékos esélyeket latolgatni. Ha vki azt mondja, hogy 5% az esély, hogy terhes legyél, nem fog vígasztalni ha pont beleesel abba az 5%-ba... Vegyél be esemény utánit. Sosem értettem, hogy miért kifogás az esemény utánira az, hogy felborítja a hormon háztartásod egy kis időre. A nem kívánt terhességnél jobban semmi nem borítja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!