Az mitől lehet hogy még sose sikerült pozitív ovu tesztet csinálnom?
Vagy nincs peteérésed, vagy nem jó az LH teszt érzékenysége.
A fertinetes nekem sem lett pozitív. Csak erősödött és egyszer csak elhalványult, akkor volt ovu. Már három hónapos kisfiú.
Expectet vettem. A mai már egy kicsit erősebb,mint a tegnapi. De még mindig nem olyan,mint a kontroll.
Pedig a tojásfehérje állagú folyásról arra következtetek,hogy van.
Nekem is egyetlen egyszer jelzett be pozitívat, amikor reggeli első vizelettel mértem, pedig kifejezetten rá van írva, hogy az nem alkalmas mérésre. Amúgy én millió fajtát kipróbáltam, nem volt azt az egy alkalmat leszámítva egyszer sem pozitív, pedig a végén már reggel és este is csináltam, mert gondoltam biztos csak rosszkor mérem (hogy a csúcsot este éri el, és biztos rosszkor tesztelek reggel, vagy fordítva). Én nem éreztem soha az ovut, a folyásom sem igazán változott (nem is nagyon volt).
15 hetes vagyok, természetes úton fogant a 9. próbálkozós hónapunkban, szóval nem jelentett semmit az ovuteszt eredménytelensége, nyilvánvalóan volt peteérésem. Annyi, hogy megközelítőleg sem középidőben jártunk sikerrel, lehet nálad is máskor van az ovu, mint amikor méred (és most nem a napszakra gondolok, hanem kifejezetten dátumra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!