Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az mitől lehet hogy még sose...

Az mitől lehet hogy még sose sikerült pozitív ovu tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés
2020. jan. 27. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nincs peteérésed.
2020. jan. 27. 19:52
 2/16 AkireM ***** válasza:
Szia , milyen tesztel csinalod? En rendeltem jo sokat fertinetrol igy tudtam az esedekes nap korul 3dbot is hasznalni... soha nem volt pozi, de a kozelebe se volt sosem.. en ereztem a peteerest es a folyasomon is lattam a valtozast , csak kivancsisagbol vettem lh tesztet hogy jokor gondolom e az ovut.... most 8 hetes terhes multam ... en mar kiiakartam probalni facelle tesztet , de nem kellett szerencsere :) szerintem probalj tobb fajtat is es ha egyikse lesz pozi akkor doki sajnos ...
2020. jan. 27. 19:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nincs peteérésed, vagy nem jó az LH teszt érzékenysége.

A fertinetes nekem sem lett pozitív. Csak erősödött és egyszer csak elhalványult, akkor volt ovu. Már három hónapos kisfiú.

2020. jan. 27. 20:09
 4/16 A kérdező kommentje:

Expectet vettem. A mai már egy kicsit erősebb,mint a tegnapi. De még mindig nem olyan,mint a kontroll.

Pedig a tojásfehérje állagú folyásról arra következtetek,hogy van.

2020. jan. 27. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egyetlen egyszer jelzett be pozitívat, amikor reggeli első vizelettel mértem, pedig kifejezetten rá van írva, hogy az nem alkalmas mérésre. Amúgy én millió fajtát kipróbáltam, nem volt azt az egy alkalmat leszámítva egyszer sem pozitív, pedig a végén már reggel és este is csináltam, mert gondoltam biztos csak rosszkor mérem (hogy a csúcsot este éri el, és biztos rosszkor tesztelek reggel, vagy fordítva). Én nem éreztem soha az ovut, a folyásom sem igazán változott (nem is nagyon volt).

15 hetes vagyok, természetes úton fogant a 9. próbálkozós hónapunkban, szóval nem jelentett semmit az ovuteszt eredménytelensége, nyilvánvalóan volt peteérésem. Annyi, hogy megközelítőleg sem középidőben jártunk sikerrel, lehet nálad is máskor van az ovu, mint amikor méred (és most nem a napszakra gondolok, hanem kifejezetten dátumra).

2020. jan. 27. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:

Az expert nem túl érzékeny. Nekem sem lett sosem egyértelmű azzal.

Ez a fajta bevált:

[link]

2020. jan. 27. 20:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Expect nekem sem volt pozi sose. Facelle nagyon szépen jelez!
2020. jan. 27. 21:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én digitális CB-t használtam, nem nekem kellett rajta agyalnom, hogy pozitív v begatív, hanem megmondta kerek oerec, sikerült is vele a baba. Lehet, hogy rossz a teszt, de lehet nincs oeteérésed, de ha elmész dokihoz tudtok UH-s ovu követést csinálni.
2020. jan. 27. 22:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi a betű hibákért, nem vagyok jóban a telefonommal :D
2020. jan. 27. 22:57
 10/16 anonim ***** válasza:
Érzékenyebb kell, A 25-ös nekem soha nem volt pozi, 15-ös meg vagy 5 napig pozi volt... 20-as mutatta szépen.
2020. jan. 28. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!