Beágyazodás vérzés tarthat 2-3napig közepes vérzésel?
Milyen hosszúak szoktak lenni a vérzéseid? Azért 2 napos menstruáció nem tekinthető teljesen mindennaposnak.
A beágyazódási vérzés az nem a nemvárt idején lenne, ha lenne, inkább előtte egy héttel. Nekem amúgy volt egy pici vérzésem a feltételezett beágyazódás ideje körül, nem tudhatom, hogy beágyazódási vérzés volt-e, vagy sem, nem mentem vele orvoshoz azonnal, ugye itt mindenki állítja, hogy ilyen nincs, nekem ovu utáni 5 napon reggel pisilés után picit véres volt a papír, szóval ki tudja. De ennyi, nem volt menstruációra hajazó vérzés egyáltalán. A nemvárt idején is vérezgettem, kb ennyit, két egymástól független napon, egy szombaton meg a rákövetkező hétfőn reggel a papíron vér volt, de aztán semmi több. Most vagyok 14 hetes.
Nem
A beágyazódás az egy kis pecsételés maximum.. utána az ürülhet még aznap rózsaszínen vagy barnás krém színnel / alvadt vég a hüvelyváladékban/
És baromi ritka..
Nekem 1 terhesség alatt volt csak.. azt hittem megjön több nappal hanarabb, az egyébként pontos menstruációm.
Reggel a papíron barnás piros..
Ok mensi.. tampon fel...
Beértem munkába, csere.. nah abban annyi volt, mint amikor már a végén nem teszel újat..
4 nap múlva az igazából esedékes időpontban pozitív lett a teszt ..
Többi terhességnél nem is volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!