Mamus80 kérdése:
11 napja késik.5. napon halvány Gábriel teszt halvány pozitív 7. napon exepil negatív. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Dec 20.-án volt az utolsó menstruációm. Azóta semmi. A nem várt előtt 3 nappal elkezdődött a alhasi szurka megfog jönni érzés azóta is tart de már csak baloldalt és a derekam is csak baloldalt fáj egy pontban. A melleim enyhén fájnak. Néha hányingerem is van. Tegnap óta kicsit a hőm is feljebb ment. Szerintetek lehet terhesség? Nagyon szeretnénk. Sajnos tavaly júniusban volt egy vetélésem.2020. jan. 26. 06:55
21/25 anonim válasza:
Gyors javulást kívánok, meg mielőbbi sikeres terhességet. Megérte dokihoz menni. Így ez is hamar kiderült.
22/25 anonim válasza:
Én voltam a másik hasonló cipőben járó. Terhes vagyok, de apuka nem akarja :(
23/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező, sajnálom! Nővérem is miómás, nem is kevés van neki és elég össze-vissza volt a ciklusa tőle, azt mondták, hogy nem lehet spontán babája, erre most 18 hetes terhes és minden rendben van. :-) Neked is csupa jókat kívánok és mielőbbi babásodást!
#22-es nagyon sajnálom... Muszáj egyetértésre jutnotok és meg kell hallgasd az Apuka érveit is. Remélem sikerül jól döntenetek!
24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy apuka nem akarja! :( Az én párom szeretne de nem mindenáron. 5-6db miómám van sajnos tavaly ez okozta a vetélést. Nem adom fel a küzdelmelmet. A dokim szerint lehet még baba. A gond csak az hogy 40 éves vagyok és lassan kifutó az időből.
2020. jan. 30. 13:38
25/25 anonim válasza:
Bocsi az offért.
Szedtek valami vitamint ami segíti a teherbeesést vagy minden nélkül próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!