Szerintetek ez pozitív vagy csak a reagens helye?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 10-es erősségű Facelle teszt. Elég rendszertelen a menzeszem. December 25-én volt a menstruációm első napja. A naptár szerint 8-án volt ovum. Köszi ha ránéztek :-)
2020. jan. 23. 13:50
11/16 anonim válasza:
Egyértelmű pozitív, nem is értem miért van kérdés benned :) Ha 8-án ovuláltál, pont ezekben a napokban mutathat ki valamit a teszt. Teljesen rendben van az a halvány csík. :)
23 hkm
12/16 anonim válasza:
Nekem az xepil ugyan ilyen lett. Csináltam egy gabrielt egyből mutatta időn belül a lényeget ,jól láthatóan
14/16 anonim válasza:
Szürkének látom a tesztcsíkot. A pozitív minden esetben rózsaszín. Nem akarlak elkeseríteni, de szeritnem negatív.
15/16 anonim válasza:
Reggel csinálj mégegyet :) szerintem simán lehet pozitiv! :)
Drukkolok!
9hkm
16/16 anonim válasza:
Pozi! 😊 2-3 nap múlva ismételd meg, már erősebb lesz!
Majd írd meg a fejleményeket! 💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!