Szerintetek mikor volt ovulációm? (Kép lent)
Görbe alapján én azt mondanám, hogy a 16. ciklus napon. Az osszes lh teszt aminel be is jelöltem a görbén hogy pozitív az valóban pozitív volt. Erősebb volt a teszt vonal mint a controll. Viszont a leges legerősebb amikor a controll mar szinte halvány volt a tesztcsikhoz kepest az a 22. ciklus napi. Aznap lett egy pozitiv hcg tesztem is, ami masnapra negativ lett így én azt gondolom az csak az lh csúcsra reagált. Tesztek alapján tehát akkor volt ovum. Hő alapján viszont korábban. Ezért nem tudom mikor lehetett pontosan (minden alkalommal volt ovus fajdalom). Azert lenne csak ennyire fontos mert a kovi ciklus 3-5 napján vérvételre kell mennem de előre kene foglalnom az időpontot viszont így gőzöm sincs mikorra várjam a mensit.
Szerintetek jol huzta be az ovut? En epp esszel azt gondolnam hogy igen de utana meg 2 napig volt pozitiv a tesztem, a 3. napon reggel a legerosebb, a hcg is akkor lett pozitív. Viszont ovus nyakom csak akkor volt amikor behuzta se elotte se utana [link]
(a hcg tuti nem szaradasi csikos /csak álpozitiv. Meg most napokkal kesobb is rozsaszin a csik rajta)
Akit érdekel, 22én volt ovum, és babás is lettem ebben a ciklusban.
5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!