Melyik az ébredési hőmérsékletem?
Figyelt kérdés
Rendszeresen mérem az ébredési hőmérsékletemet. Sajnos elég rosszul alszok, ezért hajnal 4-5 óra körül felkelek, megmérem a hőmérsékletemet. Van olyan, hogy 1-2 órára még vissza tudok aludni. Ha felkelek, megint meg szoktam mérni. Ilyenkor mindig magasabb mint a hajnali (kb. 0,2 fokkal). Akkor most melyik az ébredési hőmérsékletem? A hajnali vagy a későbbi?2010. júl. 22. 11:49
1/4 anonim válasza:
Szia!
Legalább 4-5 óra megszakítás nélküli alvás kell a hőméréshez, úgyhogy én a hajnali hőt venném alapul.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor a mait már át is írom;)
2010. júl. 22. 16:08
3/4 anonim válasza:
Nem tudom,hogy fogsz dönteni, de szerintem meg a későbbi az alaphő. Én minden nap pontban 7-kor mérem. az alaphőmhöz vonalzót lehet tenni, 36,5. A múlt hóban és most is felébredtem hajnalban, múlt hóban is és most is 4 és 5 órakor 36,2 mutatott. Felkeléskor pedig 36,5.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy pont ezért mondják, hogy nem megbízható ez a hőmérőzés:( Nekem sem ugyanannyi hajnalban, mint mondjuk reggel hétkor
2010. júl. 26. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!