Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni. Ovulációm január 9.-én volt az nap együtt voltunk a párommal megszakításos "vedekezessel". Január 21.-én reggel teszteltem és nagyon halvány csík jelent meg. Ma reggel 22.-én úgyszintén teszteltem viszont ez csak 1 csík lett. A menstruációmnak holnap kell megjönnie, de semmit nem érzek nem görcsöl a hasam nem fájnak a melleim. Ha a menstruációm nem jön meg holnap hány nap múlva kell újabb tesztet csinálni?:)
A válaszokat előre is köszönöm. További szép napot mindenkinek :)
2020. jan. 22. 15:49
1/8 anonim 

válasza:

Lehet, hogy volt baba, de elment, de lehet, hogy csak más volt a két teszt érzékenysége, vagy többet/kevesebbet ittál. Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor én a helyedben az elmaradt utáni napon tesztelnék egy érzékeny teszttel, Facelle 10-es teszt elég jó, annak már biztosat kéne mutatnia. Sok sikert!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod mindenképp az elmaradt menstruáció után fogok tesztelni egy erősebb tesztel. :)
2020. jan. 22. 16:00
4/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp mesélni fogok :)
2020. jan. 23. 00:21
6/8 A kérdező kommentje:
Ma kell megjönnie de nincs semmi előjel megvarom a mai napot ha nem jön meg a menstruációm akkor holnap csinálok egy tesztet :)
2020. jan. 23. 11:44
7/8 A kérdező kommentje:
Ma megcsináltam a tesztet de nem mutat terhesseget viszont 3 napja késik és nekem soha nem szokott.
2020. jan. 25. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!