Van itt olyan aki menstruáció alatt esett teherbe?
Figyelt kérdés
Vagy akár fogamzásgátló mellett? Köszönöm a válaszokat előre is.2020. jan. 21. 18:47
2/6 A kérdező kommentje:
Olyan válaszát várnám elsősorban akivel ez meg is történt. Kíváncsi lennék, hogy a terhesség ebben az esetben is "nomrális" ? A fogamzásgátló miatt nem volt baj a terhesség alatt?
2020. jan. 21. 19:05
3/6 anonim válasza:
Nekem a menstruációm utolsó napjan sikerult :)
4/6 Reni 28 válasza:
Nekem menstruáció első napján, nem hittem volna hogy pont akkor jön össze, előtte egy évig próbálkoztunk
5/6 anonim válasza:
/ fogamzásgátló mellett nincs menstruáció, megvonásos vérzés van/
Nagynéném tabi nélkül.
2 terhessége volt, mindkettő a menstruáció 3. Napján fogant.
Nem mai esetek! Ma már az alábbiak nem fordulhatnak elő.
Egyik terhessége alatt sem indult meg a szülés
Sajnos az első esetben ez azt jelentette, hogy értelmi fogyatékos lett a pici.
/senki nem hitte el, hogy 2 héttel idősebb terhes, uha-ok nem voltak még olyan modernek, mint most. 43. Héten indították/
Második esetben hazudott a mensit illetően, így idöben indították.
6/6 anonim válasza:
Szia! Igen van. Fogamzásgátló mellett, minden hónapban megvonásos vérzés. 5.hónapban hirtelen vérzés, doki gratulál. Ennek 25 éve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!