Szeintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen szeretnénk babát, és 3 napos késésnél ezt produkáltam tegnap. Medilab teszttel. Őszintén, vélemény? Valaki megnézné negatívval?
2010. júl. 22. 09:47
21/26 anonim válasza:
Gratulálok pozitiv:) Tuti baba:)
22/26 anonim válasza:
Menj és vegyél egy normális tesztet!!! Ez így nem egyértelmű!
23/26 anonim válasza:
sosem fogom megérteni, ha valaki egy ilyen tesztre azt mondja hogy pozitív, szerinte milyen a negatív????
24/26 anonim válasza:
Azert mondjak hogy pozitiv mert latszik a masik csik is! Csak halvany. Annyi a baj hogy igy is meg eleg keteselyes. Attol fugg mikor jott ki a masodik csik.
Az enyem olyan halvany volt hogy csak napfenynel lehetett latni! Ma mar 13+2hetes terhes vagyok!!
25/26 anonim válasza:
Szia! Csináltál másik tesztet? Mi lett az eredmény, remélem pozi! :))
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kórházban is pozitív lett a tesztem ottani teszttel, de vérvételből kiderült, hogy nem vagyok terhes. Nem értették ők sem. Ez a hónap nem sikerült, már kisírtam magam. Belejöhettem volna már 3 év óta. Nagyon el vagyok keseredve.
2010. júl. 23. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!