Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kémiai terhesség lesz vagy ne...

Kémiai terhesség lesz vagy ne engedjem még el? Megnézitek a teszjeimet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Valamilyen csoda folytán 8.dpon halvány pozi lett a tesztem

Ma a 11.dpon vagyok, de nem erősödött látványosan.

Kémiai lesz vagy ilyenkor még ne várjak látványosabb erősödést?

Tesztek:

[link]

[link]

Fenntről lefele vannak sorrendben

Az első képen a legfelső a legelső

A második linken a legalsó a mai

2020. jan. 16. 06:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez nagyon halovány és alig erősödik. Nekem is volt ilyen kétszer, mindkettő kémiai volt. Mikor tényleg teherbe estem a 11. dpon sokkal erősebb volt a csík.
2020. jan. 16. 08:33
 12/78 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Drukkolok, hogy ne kémiai legyen!
2020. jan. 16. 08:35
 13/78 anonim ***** válasza:
Ez a teszt szerintem becsapós. Predictorral tesztelj!
2020. jan. 16. 08:54
 14/78 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de ezek a tesztek szerinten egyértelműen negatívak, amit látsz második csíkot az teljesen szürke, ráadásul ugyanolyan erős mind.
2020. jan. 16. 09:03
 15/78 A kérdező kommentje:
Ugyan nem értek egyet veletek, ismerem ezt a tesztet mint a saját kezem, de elfogadom a véleményeteket.(ha gondoljátok küldök nega tesztről képet, hasonlítsátok össze)
2020. jan. 16. 09:16
 16/78 anonim ***** válasza:
100%

Mensi előtti tesztekből szó szerint bármi lehet. Nekem is ilyenek voltak szintén ilyen korán, aztán még egy nappal hamarabb meg is jött :( Nem csak ezen a fajta teszten volt halvány pozi, hanem x-epil is meg minden más, szerintem vagy 5 féle tesztet csináltam mensiig. Nekem kémiai lett.

Ilyenkor türelmesnek kell lenni, ha egy nap késéssel szebb teszted lesz és persze nem jön meg, akkor lehet kezdeni örülni :)

Minden esetre a csíkocska ott van ami biztató, de ugye nem vagyunk jövőbelátóak, akár erősödő tesztek mellett is megjöhet időre, sajnos az sem garancia, mivel már nagyon érzékenyek a tesztek.

Drukkolok!

2020. jan. 16. 09:19
 17/78 anonim ***** válasza:
Ugyan igy vagyok en is, vasarnap tesztelek ujra, majd irj h mi lett veled.
2020. jan. 16. 13:19
 18/78 A kérdező kommentje:
Írok, de te is írj mindenképp
2020. jan. 16. 13:38
 19/78 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En vagyok aki “egy cipoben jar” veled. Ma reggelim nagyon gyenge volt, de az esti mar erosodott. 3 percen belul jott ki. 12. dpo. (9. Dpo ota vannak pozi tesztjeim, de eddig ez a legerosebb) [link]
2020. jan. 16. 19:45
 20/78 anonim ***** válasza:
Ugy h te se aggodj, holnap vagy azutan tuti erosodni fog:)
2020. jan. 16. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!