Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja még 28-ra?

Ki nem várja még 28-ra?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :-)
2020. jan. 14. 21:08
 111/135 anonim ***** válasza:

Gratulálok, ez gyönyörű pozi! Olyan jó ilyeneket látni :) Mióta próbálkoztok?

N

2020. jan. 26. 16:28
 112/135 anonim ***** válasza:

2019 június óta várunk rá, első gyerek lesz 😊 még fel se fogtuk igazán😄

Köszönjük szepen!😊

2020. jan. 26. 16:43
 113/135 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki ma tesztelt, 11 dpo-n negatívat. Ma délelőtt már volt barna pecsételésem, nálam így indul a menzesz, bárilyen korán sosem szoktam, mindig csak menzesz előtt, de lehet hogy valami hormonális gondom van :(

Megvolt minden “tünetem” ami csak lehet, hasszurka, derékfájás, cicifájás ezért reménykedtem kicsit :(

A következő ciklusomban megpróbálom ezt egy kicsit elengedni, ide se nézek fel többet, megpróbálom mással elterelni a figyelmem. Akinek nem sikerült mihamarabbi babásodást kívánok, az (egyelőre) egy szem pozitív tesztesnek gratulálok, fantasztikus érzés lehet!🥰 Boldog babavárást!

2020. jan. 26. 17:00
 114/135 A kérdező kommentje:

Gratulálok!!! :-)

Nagyon boldog babavárást kívánok Nektek!

Valaki kérdezte, igen, teszteltem már, valami volt rajta, de persze korai. Utána teszeltem 2 nappal, csont negatív lett. De persze, amíg nem jön meg a mensi, addig van remény. :-)

Többieknek is szurkolok!

2020. jan. 26. 22:58
 115/135 anonim ***** válasza:

En is gratulalok a kedves baba váronak :)

Én kérdeztem kedves kérdező és köszönöm a választ. Továbbra is szurkolok és várom a fejleményeket. Már nemsokára 28 :)

2020. jan. 26. 23:46
 116/135 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :-)

Úgy döntöttem, hogy nem teszelek, megvárom a mensit, ha pedig nem jön meg, akkor biztosabban kimutatja a teszt is.

2020. jan. 27. 15:29
 117/135 A kérdező kommentje:

*tesztelek

Van még egyébként más, aki tesztelt? :-)

2020. jan. 27. 15:30
 118/135 anonim ***** válasza:
Kérdezú, te holnapra nem várod, igaz?
2020. jan. 27. 18:01
 119/135 A kérdező kommentje:

Igen, mára és még nem is jött meg! :-)

Ami furcsa, hogy ugyan vannak apró szurkálások a hasamban, de nekem a 2 gyerekem születése óta a pms tünetek nagyon durván felerősödtek, ami előtte nem volt jellemző, na azóta én mesi előtt görcsölök, de nagyon, ideges vagyok, bármi apróság kiborít, stb.

Most meg ezekből semmit nem tapasztaltam!

Kezdek reménykedni, de nem akarom elkiabálni! :-)

2020. jan. 28. 07:10
 120/135 anonim ***** válasza:
Hat eljött a nem várt napja. Én voltam az akinek halkan már gratulaltatok a korai pozi teszthez, és ma ismeteltem. Sajnos ahelyett hogy erősödött volna teljesen elhalvanyodott, szinte már ott sincs. Egy 25os x epil pedig csont negativat mutatott. Egyenlőre még nem jött meg, de úgy néz ki meg fog. Sajnálom 😔
2020. jan. 28. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!