Vasárnapra nem vártam, nem is jött, ma teszteltem és egy picike halvány csik ott van, igaz nem reggel vizeletböl csináltam. Miért halvány 3nap után? Kevés a hormonszintem?
mire kapnál gyógyszert? szerintem várj nyugottan, ha esetleg nem rendesen tapadt meg akkor ugy sincs mit tenni. lehet még nem elég magas a hcg-d de a doki sem ad csak úgy gyógyszert. azt tudja megnézni hogy most mennyi a hcg szinted vérvételböl, és mennyi két nap múlva. ha duplája akkor, nincs baj, a nem emelkedik akkor elment. ha meg nagyon kevés akkor nem ettöl van.
hétvégén csinálj tesztet és ha megint halvány akkor menj el dokihoz hogy megtudja nézni, hogy mi is van benned.
Szia!
Holnap mindenképp menj orvoshoz, mert ha volt vetélésed, akkor valószínűleg az első pillanattól kezdve szedned kell gyógyszert, hogy megmaradjon a pici!
Írj, hogy mit mondott a doki holnap!!!
Szia! Ma reggel csináltál tesztet?
Izgulok érted!! :)
A.
Szia!
Na miújság??? CSináltál reggel tesztet? Mi lett az eredmény? Remélem pozitív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!