Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra nem vártam, nem is...

Vasárnapra nem vártam, nem is jött, ma teszteltem és egy picike halvány csik ott van, igaz nem reggel vizeletböl csináltam. Miért halvány 3nap után? Kevés a hormonszintem?

Figyelt kérdés
Volt egy vetélésem,ott is baj volt a hormonokkal.Szerintetek,már is menjek a dokihoz,hogy idöben kapjak gyogyszert?
2008. nov. 19. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

mire kapnál gyógyszert? szerintem várj nyugottan, ha esetleg nem rendesen tapadt meg akkor ugy sincs mit tenni. lehet még nem elég magas a hcg-d de a doki sem ad csak úgy gyógyszert. azt tudja megnézni hogy most mennyi a hcg szinted vérvételböl, és mennyi két nap múlva. ha duplája akkor, nincs baj, a nem emelkedik akkor elment. ha meg nagyon kevés akkor nem ettöl van.

hétvégén csinálj tesztet és ha megint halvány akkor menj el dokihoz hogy megtudja nézni, hogy mi is van benned.

2008. nov. 19. 15:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjél, mert a halvány csík is csík, vagyis baba van! Egyébként nem kell aggódni, az hogy a csík 3 nap után is csak halvány, nem jelent semmi rosszat!
2008. nov. 19. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha volt már előzöleg vetéléséd,mindenképp menj el dokihoz,ha nem akkor ahogy érzed...
2008. nov. 19. 16:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Hoppsz,most látom,hogy kisbetűvel ott van,hogy volt vetélésed.Akkor viszont irány a doki.Mindenképp kell ha más nem utrogestan,ami segíti a sárgatesthormon képződését.
2008. nov. 19. 16:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2008. nov. 19. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is pont igy vagyok!Nekem tegnap volt egy halvány pozitív tesztem, ma meg egy negativ!Mennyire volt halvány a tiéd?
2008. nov. 19. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Holnap mindenképp menj orvoshoz, mert ha volt vetélésed, akkor valószínűleg az első pillanattól kezdve szedned kell gyógyszert, hogy megmaradjon a pici!

Írj, hogy mit mondott a doki holnap!!!

2008. nov. 19. 17:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát lehet látni,de nem azaz erös,most várom a férjemet,hogy ö is látja vagy csak bebeszélem magamnak.
2008. nov. 19. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia! Ma reggel csináltál tesztet?

Izgulok érted!! :)

A.

2008. nov. 20. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Na miújság??? CSináltál reggel tesztet? Mi lett az eredmény? Remélem pozitív!

2008. nov. 20. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!