Álterhesség? Ilyen van?
Létezik olyan hogy a valakinek teste hamis jelzéseket küld neki?
Novemberben 9 napot késett a menstruációm és teszteltem egy halvány pozitívat, más nap meg ismételte de negatív lett, meg is jött. Most újra késik már 5 napja tegnap teszteltem egy nagyon halvány pozitívat, ma reggel ismét negatív. Várom is már pár napja, hogy még jöjjön és minden nap használok betétet a baleset elkerülésére mert egyfolytában azt érzem, hogy meg fog jönni de aztán semmi. Tervezzük az első babánakat de nem tudom ezt hova tenni. Nem tudom hogy egyáltalán érdemes e még tesztelgetni vagy csak várjam, hogy megint menstruáljak. Van olyan, hogy valaki álterhes?
Van álterhesség,de ahogy az első válaszoló is írta,a teszt álterhesség esetén mindig negatív. Minden terhességi tünetet tud hamisan produkálni a szervezet,a mellfeszülésen át a hányingerig,a has növekedéséig,de HCG-t nem tud termelni. Max.annyira szeretnéd,szeretnétek a babát,hogy a szemed csal meg.
Kívánom,hogy sikerüljön minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!