Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 43 évesen jó-e terherbe esni?

43 évesen jó-e terherbe esni?

Figyelt kérdés
Előző parommal nem lett gyerekünk mostani parommal szeretnénk,de 43 èves vagyok,vàllalhatunk e szerintettek??
2020. jan. 13. 17:34
1 2
 1/20 anonim válasza:
96%
Nem akarlak bastatni, de ezt itt senki nem fogja tudni megmondani, mert senki nem ismeri az anamnézisedet. Menj el szülész/nőgyógyászhoz, belgyógyászhoz, stb, és majd azok megmondják. Ha most leírom, hogy nyugodtan szülhetsz (mert egyébként manapság nem ritka ebben a korban szülni), de még is kétfejű gyerek lesz, akkor meg én leszek a hibás.
2020. jan. 13. 17:48
 2/20 anonim ***** válasza:
21%

NEM! fel is kell nevelni a gyereket

Az nemjatszik hogy 55 evesen megmurdelsz mikor a gyerek még kiskamasz lesz

Szegény majd mehet nevelootthonba mert 100 hogy az apuka se egy mai tyuk

Errol lecsusztatok. Attol hogy te akarsz gyereket illetve ti gondolj a gyerekre..

Onzoseg lenne ilyenkor mar gyereket vallalni.

2020. jan. 13. 19:00
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Ne legyetek rosszindulatúak szegénnyel! Igenis vállalj, ha Neked most jött el az idő! Mindenféle szűrővizsgálattal ki lehez deríteni ma már a babáról mindent! Adjatok bele mindent, szurkolok!
2020. jan. 13. 19:08
 4/20 anonim ***** válasza:
23%
Nemkell becsomagolni a dolgokat. Igazam van
2020. jan. 13. 19:17
 5/20 anonim ***** válasza:
35%
3-as vagyok! Valószínűleg leragadt valahol és nem látja, hogy manapsag ez mar megszokott kategoria! Nyugodtan vallaljatok gyereket 🥰🥰🥰
2020. jan. 13. 19:17
 6/20 anonim ***** válasza:
30%

Igen megszokott mert sok onzo kioregedett ember van aki kész arra hogy elrontsa egy tőle fuggetlen kis ember életét. Vallaljanak csak persze

Majd az o lelkukon szarad..

2020. jan. 13. 19:18
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
2-es! Képzeld az én apukám is 59 évesen hunyt el, és ugyanannyira fájt huszonévesen, mint tizenévesen! Plusz ez nem törvényszerű! Csak azért ne vállaljon, mert itt egy idióta lefikázta?!
2020. jan. 13. 19:19
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Ezt nektek kell eldönteni. Apám 61, anyám 68 évesen halt meg. Nagynéném meg 80 évesen is szobabiciklizik... ezt senki nem tudja meddig élünk. Ez a ti döntésetek!
2020. jan. 13. 19:35
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi erővel soha ne vállaljunk gyereket, mert megyünk át az úton és elüt minket egy autó, a gyerekek meg arvan maradnak
2020. jan. 13. 19:37
 10/20 anonim ***** válasza:
83%
Én ismerek 40es anyukát, semmi baja a gyerekének, anyuka sem öreges. Azért manapság nem úgy néznek ki a 40 évesek, mint régen. Ha jó kondiban vagy, miért ne? Csak konzultálj orvossal, hogy mit ajánl.
2020. jan. 13. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!