Megbízható a Medi-Lab teszt? A megtermékenyítés után legkorábban hány nappal mutatott pozitív eredményt nektek? (azt tudom, hogy az van ráírva, hogy a beágyazódás után 3 nap)
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 14:44
11/35 A kérdező kommentje:
Köszi a cikket,ezt én is olvastam. (sajnos)
2008. nov. 19. 15:02
12/35 anonim válasza:
Egy órán belül ettél,ittál vmit?Mert ha nem,akkor akár most is nyalhatsz egyet a mikroszkópra...egy próbát megér.Nálam tény és való,hogy egész nap,akármikor csináltam mindig páfrányt mutatott(vegyesen).Előtte pedig csak peteéréskor :))
Várd meg,hogy jó alaposan megszáradjon.
13/35 anonim válasza:
Háát ezért mentem én is el ma uh-ra mert így a legbiztosabb.Ilyen cikkek után.....
14/35 A kérdező kommentje:
Minden reggel ébredés után kipróbálom a mikroszkópot,semmi. Napközben is szoktam,ha 2 órát kibírok evés-ivás nélkül. 9.-én du. volt páfrányos,meg 16.-án félig néhány óra múlva. Mostanában már félre szoktam tenni 1-2 órára. 9.-e körül fájt a petefészkem,szerintem a peteérés miatt. Remélem,nem velem van a baj!
2008. nov. 19. 15:10
15/35 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt az uh.-on? Gratulálok a babádhoz!!!!!!!!! :)
2008. nov. 19. 15:12
16/35 anonim válasza:
Nekem reggel csak pé-kor volt 1x páfrányos...utána akármikor néztem amőbás.A múlthéten hétfőn reggel is,meg egész nap,és kedden is,és szerdán is.....elmentem venni egy tesztet.Halványan +.Így másnap megint csináltam egyet,de azt már reggeli első vizeletből,és az egyértelmű volt.
17/35 anonim válasza:
Ja és sosem vártam 2 órát,max 1-t.
18/35 anonim válasza:
Eddig minden rendben,és köszi,bár ebből a szempontból (gratulálás)kicsit tartok,mert 3 vetélésem volt :((
de emellett szerencsére van 2 manócskám is :))ami azért sokat jelent.
19/35 anonim válasza:
A 9. és 16. dátumok novemberre vonatkoznak ugye?
Mert ha igen,akkor még korai a teszt sztem.
20/35 A kérdező kommentje:
Akkor te már rutinos anyuka vagy! :) Mi még csak most kezdtünk próbálkozni,meg is lepődnék,ha elsőre összejönne. Csak a tünetek miatt gyanakodtam. De megpróbálok türelmesen várni...
2008. nov. 19. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!