Kinek mikor mutatta ki a teszt meg milyen érzékenységű teszt mutatta ki a terhességet?
10.dpo-n már lehet, de inkább 12. dpo. Kevés ember van akinek mensi előtt kimutatja, mégkevesebb akinek 12.dpo előtt bármi látszik. 2 nap míg vándorol a megtermékenyült petesejt, 5-10 nap mire befejeződik a beágyazódás és még két nap mire kimutatható lesz a hcg. Tehát, ha minden varázsütésre elsőre sikerül, akkor is minimum 9.nap mire lehet kimitatható hcg szint. De valljuk be ez annyira ritka jelenség, hogy már már a lehetetlent surolja :)
Szóval 2-3 nappal nem várt előtt már van értelme tesztelni, de azt is tudni kell, hogy nem várt előtt bizony gyakran lehet extra halvány pozi tesztünk, mert többször indul el valami, mint gondolnánk, csupán ilyenkor mégsem lesz minden a helyén és mensivel el is múlik, ilyenkor gyakori, hogy 1-2 napot késik, de pl nekem volt, hogy pozi tesztek és még egy nappal hamarabb meg is jött xD Szóval türelem ;)
Bármelyik nap tesztelhetsz, de amíg nem késik a havid addig felesleges, mert lehet pozitívat tesztelt nem várt előtt 4 nappal aztán mégis megjön...
Én nem várt után 2 nappal teszteltem és akkor már szép pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!