Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes ha menstruáci...

Lehetek-e terhes ha menstruáció második napján közösültem a barátommal, gumi nélkül?

Figyelt kérdés
Úgy, gondoltuk párommal, hogy kiprobáljuk milyen gumi nélkül, éppen a második nap miután megjött.. nem élvezet belém azelőtt kivette... Még vehetek be fogazmásgátló tablettát 72 orást, de ha nem muszáj akkor nem vennék..

2020. jan. 10. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Lehetsz
2020. jan. 10. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsi az esélye de lehet én jobban vigyáznék a helyetekbe és vennék esemény utanit egy anortudz dragabb ;)
2020. jan. 10. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Drágább, és gyilkosság is.
2020. jan. 10. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira csekely az esely, h en biztos nem vennem be.
2020. jan. 10. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
23%
Nem. Mivel nincs petéd, éppen a méhnyálkahártyával távozik.
2020. jan. 10. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Annyira minimális az esély, hogy én pl nem vennék be esemény utánit. Már alapból nem élvezett beléd, sokan így szexelnek évekig, nem lesznek terhesek, mensi idején meg még annyi esély sincs. De mint tudjuk csak akkor nulla az esély, ha nem történik behatolás. De mensi alatt kb 10millióból egy esik teherbe. Én nem aggódnék.
2020. jan. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!