Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjön érzés nem várt napon...

Megjön érzés nem várt napon normális?

Figyelt kérdés

Kistesó szeretnénk. De nem emlékszem hogy a fiammal voltam e így.

Már tegnap este óta érzem az enyhe( néha közepes) menzesz szerű görcsöket, de sehol semmi. Nedvesnek érzem magam. Ma kéne megjönnie.

Bocsi de már nagyon várjuk(fiam is nehezem, soká jött össze)

2020. jan. 10. 13:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat az lemaradt hogy menzeszkor 1órával előtte kezd fájni és olyankor egyből rendesen vérzek.
2020. jan. 10. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, normális. Akár terhesség, akár menstruáció is lehet ebből.
2020. jan. 10. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Igen, normális. De ebből még bármi lehet.

(Off: ne kistesót akarj, hanem még egy gyereket. Nagyon nem mindegy, milyen formán emlegeted :))

2020. jan. 10. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kistesót akarok azt csak azért írtam mert tudatni akartam hogy nem első baba ... amúgy meg bocs de a fiamnak akkor is kistesó lesz. Attól én még ugyan úgy fogom szeretni ahogy a fiam, mindegy hogy hívom(azt aki még egyenlőre nincs itt)
2020. jan. 10. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!