Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem görcsölök rá, könnyebbe...

Ha nem görcsölök rá, könnyebben összejön?

Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg van ebben valami? Azt nem mondom hogy görcsölök rajta, de napi szinten gondolok rá, milyen jó lenne már ha lenne kisbabánk. Szerintetek ez negatívan befolyásolja a teherbeesést? Sajnos nem tudok nem gondolni rá, pedig dolgozom meg lefoglalom magam, de kizárni ezt nem tudom. És ahogy közeleg az ovuláció egyre jobban rákattanok a témára. Volt akinek ennek ellenére is sikerült a teherbeesés?
2020. jan. 9. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Két és fél év próbálkozás után mondom azt amit most mondok. Az elengedés mítosz. Nem tudsz nem gondolni rá, ha egyszer gyereket akarsz. És igenis kell, hogy felkészülj rá lelkileg és testileg is. Semmi baj nincs, ha ovutesztelsz, vagy hőmérőzöl. Amíg túlzásba nem esetek, az időzített együttléttel sincs semmi baj.

Én az első egy évben eléggé rá voltam pörögve, aztán megpróbáltam elengedni. Sajnos olyan baj van a férjem spermaképével, hogy rajtunk a csoda sem segít, természetes módon nem lehet gyerekünk. Ha mi is csak elengedtük volna, és várunk tovább, semmi nem történt volna, és a kapcsolatunk is lehet, hogy ráment volna.

Akiknél baj van, azok hiába próbálkoznak tovább, hiába engedik el (de ahogy írtam is, teljesen nem lehet), nem fog összejönni. Igenis el kell menni orvoshoz, felvállalni, szembenézni a problémával, nem pedig a szőnyeg alá söpörni. Várhatóan hamarosan indul a lombikprogramunk, már nagyon várjuk és nagyon bizakodóak vagyunk.

2020. jan. 9. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én arra görcsöltem rá, h. nem mutatott pozitívat az ovu teszt. Aztán vettem vaterán olcsót, húsz db volt egy csomagba. Így nem sajnáltam tesztelgetni több napig is. Kiderült, nem közép időben volt ovum, mint hittem, hanem utána lett pozitív. Nekünk ezután jött össze. Meg a beágyazódás környékén nyugiban voltam, a hegyekben jó levegőn kirándultunk, jókat ettünk. Lehet ez is segíthetett.
2020. jan. 9. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Mi is hónapok óta próbálkozunk, és havi 1 alkalommal vagyok kicsit elkenődve, mikor megjön. Majd 1-2 nap elengedem és nem is foglalkoztat úgy a téma, hogy de mikor lesz már végre gyerekünk.

És látod, nem, még nem jön.

2020. jan. 10. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!