Ha nem görcsölök rá, könnyebben összejön?
Szerintem nem ezen múlik. Mondom ezt másfél év próbálkozás után. Persze az nem jó, ha csak a babára gondolsz és csak ezért bújtok össze még akkor is ha nincs kedvetek vagy betegek vagytok de gondolom ez (még) nem áll fenn. Legyenek azért más elfoglaltságaitok, hobbijaitok és élményeitek is!
2020. jan. 9. 16:45
Szerintem ez nem befolyásolja, csak valamire rákell fogni annak akinek régóta nem jön össze, de kivizsgáltatni nem hajlandó magát. ( elnézést, hogy leírtam, de nagyon sok ilyennek találkoztam már, hogy 1 év után is arra fogta a sikertelenséget, hogy biztos túl sokat gondol rá). Én is gondoltam rá mindennap, mert ez elkerülhetetlen, ha az ember babát szeretne, főleg ovu és nemvárt környékén. Mi ovu tesztet használtunk ( ennyi erővel ez is rágörcsölésnek számít, mert ugye így ráprogamozzuk magunkat az együttlétre) és akkor is voltunk együtt és sikerült is. Ovu után is mindennap eszembejutott, sőt tesztet is csináltan 12. Dpo-n. Úgyhogy nem, nem attól függ :)
14 hkm
2020. jan. 9. 16:52
2020. jan. 9. 16:52
2. Vagyok, egyébként a 4. Hónapban jött össze :)
2020. jan. 9. 16:53
Szerintem hülyeség ez a rágörcsölős duma. Első próbálkozós hónapban nagyon be voltam sózva. Így az ovu így a hő, ilyen vitamin olyan tea. 5 terhességi tesztet lőttem el menzesz előtt. Mégis terhes lettem.
2020. jan. 9. 16:58
6/13 A kérdező kommentje:
Igen pontosan erről beszélek! Hogy aki szeretne és tudatosan tervezi a babát az egész egyszerűen nem tud nem gondolni rá! Én is ovutesztezek és ahogy egyre közelebb van a várható ovuláció, annál izgatottabban csinálom a teszteket. Erre ma 2 embertől is megkaptam, hogy ne gondoljak már erre egyfolytában. De hát mit csináljak ha napjában többször eszembe jut?!
2.vagyok, ne figyelj rájuk! :) Aki valóban babát szeretne, az úgyis fog rá gondolni és fog miatta izgulni megjön e vagy sem, lesz e kétcsík vagy sem :) Tényleg nem ezen múlik :)
2020. jan. 9. 17:03
8/13 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nem ezen múlik, mert sok mindent megteszek, hogy sikerüljön a baba, de ezt nem tudom kikapcsolni.
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem ezen múlik, de működhet is. Nálam legalábbis pont akkor jött össze a baba, amikor elengedtem. Előtte annyira rágörcsöltem, hogy már-már depressziós lettem, amikor ismét megjött. Persze lehet, hogy csak pont így jött ki, de azért azt érdemes megfogadni, hogy ne vidd túlzásba a dolgot.
2020. jan. 9. 17:15
Szerintem sem ezen mulik. A nagy 1 év alatt, a kicsi 1 alkalombol fogant. Egyikre sem gorcsoltunk ra.
2020. jan. 9. 17:42
Kapcsolódó kérdések: