Aki menzesz előtt pár nappal esett teherbe mikor tesztelt? Az esedékes menzesz milyen volt?
Én akkor estem teherbe amikor kb meg kellett volna jönnie, nem jött, de olyan zűrzavar volt akkoriban hogy fel sem tűnt, csak később, hogy amúgy rég volt meg... (egyébként sem volt soha 'napra pomtos' a ciklusom, így ha nem jött neg x. napon nem izgultam)
Csináltam egy tesztet és 2 teljesen egyforma csík volt rajta
Egy ismerősömnek is sikerült, normál 28 napos ciklusnál ciklus végi együttlétből teherbe esnie... És ez tuti, mert előtte nem voltak együtt. Időre megjött abban a ciklusban a mensije (kb 4-5 nappal előtte voltak együtt) de csak 3 napos volt és valamivel kevesebb. Rá egy hétre furán érezte magát, unszolásomra csinált tesztet, negatív volt, aztán kövi mensi előtt pár nappal, gyomorégésre panaszkodott, akkor is javasoltam, csináljon tesztet és egyértelmű pozi lett neki.
Szóval lényegében megjön az akkori ciklusban és csak a következő marad ki. Ritka de előfordul, azt tudom elképzelni, hogy két tüsző érik, az első nem tud megrepedni így napokkal a normál ovu után sikerül a másiknak. De ezek tényleg ritka jelenségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!