Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki menzesz előtt pár nappal...

Aki menzesz előtt pár nappal esett teherbe mikor tesztelt? Az esedékes menzesz milyen volt?

Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Menzesz előtt nem lehet teherbe esni.
2020. jan. 7. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha rendszeres a ciklusod akkor nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe ess a ciklus végén. De ha pl.: 25.napon mégis van peteérésed, onnan még kb. 12-16nap a luterális fázis, majd megjön a mensid ha nem termékenyült meg a pete. Így várj kb két hetet a teszteléssel együttlét után.
2020. jan. 7. 09:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak érdekel mások története is :) én már 10+2 hetes vagyok.
2020. jan. 7. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Én akkor estem teherbe amikor kb meg kellett volna jönnie, nem jött, de olyan zűrzavar volt akkoriban hogy fel sem tűnt, csak később, hogy amúgy rég volt meg... (egyébként sem volt soha 'napra pomtos' a ciklusom, így ha nem jött neg x. napon nem izgultam)

Csináltam egy tesztet és 2 teljesen egyforma csík volt rajta

2020. jan. 7. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Kettes vagyok. Akkor gratulálok kérdező, és jó babavárást! Én most hétvégén leszek 10 hetes. :)
2020. jan. 7. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendszertelen ciklussal mind a 4 így fogant. 2 hét késésnél lettek pozitív tesztjeim és ennyivel kisebbek is voltak végig, toltunk is a terminuson. 😊
2020. jan. 7. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Egy ismerősömnek is sikerült, normál 28 napos ciklusnál ciklus végi együttlétből teherbe esnie... És ez tuti, mert előtte nem voltak együtt. Időre megjött abban a ciklusban a mensije (kb 4-5 nappal előtte voltak együtt) de csak 3 napos volt és valamivel kevesebb. Rá egy hétre furán érezte magát, unszolásomra csinált tesztet, negatív volt, aztán kövi mensi előtt pár nappal, gyomorégésre panaszkodott, akkor is javasoltam, csináljon tesztet és egyértelmű pozi lett neki.

Szóval lényegében megjön az akkori ciklusban és csak a következő marad ki. Ritka de előfordul, azt tudom elképzelni, hogy két tüsző érik, az első nem tud megrepedni így napokkal a normál ovu után sikerül a másiknak. De ezek tényleg ritka jelenségek.

2020. jan. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!