Kb 2 hét és megkéne jonnie, de feszülnek a melleim, nagyon érzékenyek. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Ejszaka felkelek folyamatosan,szomjas vagyok,ki van száradva a szám2020. jan. 6. 21:57
1/9 anonim válasza:
Ha 2 hét múlva kellene megjönnie, akkor kb most van ovulációd....
2/9 anonim válasza:
Szia. Nekem is előtte 2 héttel kezdett fájni a mellem mielőtt meg kelett volna jönnie. Reggel fogok tesztelni.
5/9 anonim válasza:
Két héttel az esedékes menstruáció előtt NINCS TERHESSÉGI TÜNET, értsétek már meg végre. Hiszen legjobb esetben is csak az ovuláció történt meg, és vándorol a petesejt a petevezetőben. Terhességi tünet majd a beágyazódás befejeztével lehet, amikor a tüneteket okozó hcg nevű hormon elkezd termelődni.
6/9 anonim válasza:
A kettő biztosan nem függ össze.
Ennek elllenére szorítok, hogy 2 hét múlva pozitívat tesztelj.
Addig, higy ne idegesítsd magad feleslegesen olvasgass a témában picit!
7/9 anonim válasza:
Ovulációd van, most kell akciózni a pároddal. Sok sikert.
Mellfeszülés, hasgörcs, derékfájás, szédelgés, hányinger, mind mind előfordul ovukor, nekem volt szerencsém már mindegyikhez, mióta szültem az ovuláció sokkal rosszabb, mint a mensi.
Ovu peding normál esetben két héttel mensi előtt van. Kicsit olvass többet a témában és azt ne a gyakorin tedd, mert itt sok azok száma aki kb szex utáni sziszogáskor már érzi, hogy terhes......
8/9 anonim válasza:
Így van, ovuláció. Nekem az ovulációkor kezdődő és menstruációig tartó erős mellfájdalom progeszteronhiány tünete volt. Akkor nem fájt, amikor rendben volt.
9/9 anonim válasza:
Én akkor lettem terhes, amikor nem fájtak a melleim egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!