Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetett ettől a...

WoT gamer kérdése:

Teherbe eshetett ettől a barátnőm?

Figyelt kérdés
Egymáson feküdtünk orális kielégülésem utàn, és hát...olyan volt a hasam. Pont ott viszketett, ezért odanyúltam, hogy megvakarjam. Aztán olyan lett az ujjam, amivel később elkezdtem ujjazni. Nem volt teljes ujjazás, mert a barátnőm még szűz. Ettől, hogy egy 10perce a hasamon lévő spermás ujjamat 4-5ször feldugtam neki, lehet-e terhes?

2020. jan. 6. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Igen.
2020. jan. 6. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sose értem az ilyen kérdéseket és a feltevőiket.

Felmerül a gyanú, hogy esetleg nem-e lehetséges...

De ez miért nem akkor jut eszébe az embernek, amikor a mozdulat történik?

Akkor még meg lehetne előzni és utána még mindig lehetne kérdezni...

Miért mindig utólag kérdez mindenki?

-.-

2020. jan. 6. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen a nem teljes ujjazás?

Amúgy meg miért nem törlöd le? De tényleg...

De nem lesz terhes a barátnőd.

2020. jan. 6. 12:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát nem nyugodtam meg teljesen. Első ilyen tapasztalatok voltak, ezért voltam hülye. Amúgy nem írtam, de utána belül kimosta. A nem teljes ujjazás alatt azt értem hogy kevésszer és nem elmenésig csinàltam. Első ilyen volt, és, csak kipróbáltuk.
2020. jan. 6. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nah akkor ezt felejtsd el. Nincs olyan, hogy csak kicsit teszem be, csak így vagy csak úgy. Meg olyan sincs, hogy kimossa magát. Ha sózod a levesed, de csak egy kicsit akkor lesz benne só? Egy kicsit olvasgassatok már a témában kérlek.
2020. jan. 6. 13:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mennyi az esély?
2020. jan. 6. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A spermiumok levegőn nagyon hamar elpusztúlnak, kicsi az esélye de lehet terhes a csajod , legközelebb ésszel csináld, előbb gondolkodj!!!
2020. jan. 6. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Hiába mossa ki ha célt ért a spera akkor simán lehet terhes.. üdv : 7-es ideje lenne utána nézned a dolgoknak és kicsit felvilágosodni alap dolgokról!
2020. jan. 6. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehet.
2020. jan. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!