Érzékenyebb mellek, fáradékonyság, időnként gyenge hányinger, pici émelygés - lehet, hogy babát jelez?
Figyelt kérdés
1 hét múlva kéne megjönnie, pár napja kezdtem el magam ilyen furán érezni. PMS tüneteket csak 3, max 4 nappal a menstruáció előtt szoktam érezni.2020. jan. 5. 21:19
2/4 anonim válasza:
Lehet, igen.Ilyenek a terhes tünetek.Reggel van a hányinger, rosszullét általában.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem változó, hogy mikor jön. Ma reggel is volt egy pár perc, amikor nem voltam jól, de tegnap pl délután éreztem először. Pénteken délelőtt, jóval ébredés után.
2020. jan. 5. 21:42
4/4 anonim válasza:
Még nagyon korai tünetek ezek terhességhez. Inkább pms. Az, hogy nem ilyenkor szoktad érezni, nem jelent semmit, nem óramű pontossággal működik az emberi szervezet. Persze ettől függetlenül lehetsz terhes, de ezek a tünetek nem attól vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!