Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja nem jött meg. A...

3 napja nem jött meg. A mellem nagyon eres lett meg megnőttek, de nem feszülnek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
A hasam nem oldalt szurkál hanem középen mitől lehet. Szeretnénk gyereket. 2 tesztet csináltam, mindkettő negatív lett.:-( Hirtelen sokat kezdtem el enni. meg reggel rögtön felébredek éhes vagyok aztán meg émelygek. nem tudom mi van. gondoltam várok egy hetet és elmegyek orvoshoz. Mit gondoltok?
2007. dec. 11. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyanúsak a tüneteid... valószínűleg még korán teszteltél. Várj néhány napot és tesztelj újra. Ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, megnéz ultrahanggal. Drukkolok!
2007. dec. 11. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy valószinűleg Babás vagy!!Én is igy vagyok,csak nekem már 9 napja késik,de negativ a teszt,szerintem még korán vagyunk.Várj még a teszteléssel.Menj dokihoz!!!Az a legbiztosabb!Drukkolok neked!!
2007. dec. 11. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony a hcg szint, ezért -a teszt. Menj orvoshoz, ő biztosabbat tud mondani.-)
2007. dec. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!