Mit mondtok erre a tesztre?
Figyelt kérdés
Ciklusom 30. napján vagyok. A 16. napon lett pozitív az ovulációs tesztem (digitális); együtt is voltunk aznap este.
Teszteltem (One Step 25-ös); de olyan halvány, hogy fénynél kell forgatnom, és nem tudom eldönteni, hogy csak oda akarom látni a 2. csíkot, vagy tényleg ott is van.
Ilyen lett kb. 10 perc után:
Majd száradás után:
2020. jan. 5. 12:53
2/10 anonim 

válasza:

Bocsi de a képen nem látszik semmi csak 1 csík :(
4/10 anonim 

válasza:

Nekem ez a fajta teszt mindig ilyen volt 😞
Ha akartam láttam 2. csíkot.
Csinálj reggel egy "rendes" tesztet
5/10 anonim 

válasza:

Csak oda látod a második csíkot. Egyértelműen negatív teszt.
7/10 anonim 

válasza:

Szia! Az elso képen talán látható valami. Vagyis látom amit te látsz nagyjából De inkább reggel csinálj egy másikat hátha az mar erősebb lesz egy kicsit. :) sok sikert . :) írd meg az eredményt. !
8/10 anonim 

válasza:

Ez a teszt egy sz.r. Nekem mindig ilyen volt. Tényleg próbálkozz egy rendes teszttel holnap.
9/10 A kérdező kommentje:
Reggelre megjött a menses-em. Tényleg sz@r ez a teszt.
2020. jan. 6. 10:25
10/10 anonim 

válasza:

Nem a teszt a rossz. Nem vagy terhes. Tényleg teljesen negatív volt a teszt. Az, hogy most van ott egy halvány csík, esetleg száradási csík, vagy megjelenik a csík helye, az egy dolog. Ha valaki terhes és nem ideje korán tesztel, hanem megvárja míg 2-3 napot késik a vérzése, nincs az a teszt, aminél nem tök egyértelmű az a második csík. Akkor az erős, látható és nem kell ide az oldalra felrakni és száz embernek keresni a második csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!