Szerintetek ez pozitív teszt? Vagy csak száradási csík? Vagy negatív?
Figyelt kérdés
Fotó nem adja túl jól vissza de látható rajta egy nagyon halvány második csík is amit próbáltam bekarikázni. Szerintetek?
2020. jan. 4. 20:03
12/21 anonim válasza:
Mintha látnék rajta vmit!
Nekem is nagyon halvámy volt az első fiamnál!!
14/21 A kérdező kommentje:
Igen. Ma reggel... Ugyanolyan nagyon halvány csíkocska van rajta, úgyhogy valószínű negatív és száradási csík féle lehet...
2020. jan. 7. 15:21
15/21 anonim válasza:
Nincs olyan hogy száradási csík
Vagy két csík vagy hómező
Sajnos a "száradási csíknál" is valami elkezdődött csak max abba maradt
16/21 A kérdező kommentje:
Azt nagyon sajnálnám, mert akkor ez már a 2. ilyen esetem lenne... 😪 Egyszerűen nem értem!
2020. jan. 7. 16:29
18/21 anonim válasza:
Sikerült azóta nyilvánvaló pozitívat tesztelned?
19/21 A kérdező kommentje:
Megjött 4 nap barnazas után... 😪
2020. jan. 12. 07:23
20/21 anonim válasza:
Nekem 1nap késésnél lett egy nagyon halvány 10es tesztem. Majd estére megjött. Erős vérzés volt, de csak 2napig. Nem tudom megmondani miért csináltam egy 25öst. Ott volt rajta halványan.. vártam 5napot, vettem Gabriel tesztet és majdnem csak sötétebb a T csík a C-nél. Második baba! Az elsőnél a 22.ciklusnapon egyértelműen mutatta a 25ös teszt, és nem is jött meg. Szóval vannak csodák :D és az ovu is lehet totál különböző időszakokban, hiába a nagy könyv szerint ciklus közepén van, nálam a 2 totál véglet volt. Szorítok, hogy minél előbb megtudd milyen csodálatos érzés anyának lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!