Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki 15. -e környéké...

Van valaki aki 15. -e környékére nem várja?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Együtt tudtatok lenni ovu körül?
2020. jan. 4. 16:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nem "ekkor esnék már túl rajta", hanem akkor esnék már túl rajta. :D
2020. jan. 5. 11:14
 12/38 anonim ***** válasza:
Pont 15-re nem várom, ez az első hónapunk, bár ovukor sajnos nem tudtunk együtt lenni. Előtte 3, utána 1 nappal. Kétlem, hogy sikeres hónap lesz, de azért reménykedem 😊remélem a közeljövőben jobban tudunk időzíteni. Mindenkinek szorítok! 😘
2020. jan. 5. 15:54
 13/38 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Mindenképp el szeretnék menni dokihoz, a rákszűrés is erősen aktuális, meg az hogy 1 éve nem védekezünk és nem jött még össze. Pedig fiatalok vagyunk és semmi olyan betegségről nem tudtunk eddig. Nem biztos hogy gond van, azt is el tudom képzelni, hogy nem nagyon tudtuk eltalálni az ovut ugyanis a ciklusom nem napra pontos sose. Múlt hónapban 1 hetet késett a fene majdnem megevett de csak nem lett pozi a teszt :D aztán persze meg is jött. Mindenesetre bízom a legjobbakban. Remélem megírjátok majd hogy alakult a hónapotok! Én is beszámolok majd :)
2020. jan. 5. 19:48
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

3.mas vagyok.

Voltam dokinàl,ha most meg jön akkor következő ciklust tüsző èrlelövel kezdem és 12. Napon még néz ultrahangon és ha mindent rendbe lát akkor onnan pedig a sàrgatest hormont kapok,hogy könnyebben megtapadjon.

Ès remènykedünk.

Most elmèletileg óvó előtt 4-2 napon és ovukor együtt voltunk utánna sajna csak 4napon.

2020. jan. 6. 06:29
 15/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

3.mas vagyok??

Hogy vagytok???ki hogy àll?

2020. jan. 9. 05:56
 16/38 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Én most vagyok a 28. napon. Ma nagyon el kezdett fájni a hasam. Most már jobb, de olyan fáradtnak érzem magam. Lehet, hogy estére megjön :( , de lehet, hogy jó másfél hét után, mert mostanában már hetekkel előbb szoktam érezni a premens tüneteket. 5.-én éreztem egy kis hasfájást, utána semmi, csak most. Ti hogy álltok? :)

2020. jan. 10. 11:18
 17/38 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

Végülis nem tudtam elmenni a dokihoz. Szerdánként rendel, én meg pont dolgoztam és jövő szerdán is fogok (nővér vagyok) az utáni szerdán meg elvileg mensizek (bár remélem nem fogok) úgyhogy elhalasztottam ezt a dolgot a jövő hónapra. Naptár szerint 11 napom van, ovu teszt szerint 9 úgyhogy egyelőre várakozó állásponton vagyok :)

Úgy érzem ebben a ciklusban a kelleténél többet olvasgatok és foglalkozok a baba témával és lépten nyomon kismamákba és babafotókba botlok mindenhol. Nem mondom hogy idegesít örülök ha a családi vagy baráti körben jön a baba csak elszomorít hogy nekünk miért nem? Ti nem szoktatok így érezni?

2020. jan. 10. 18:28
 18/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem iszonyú derékfájásom van, illetve reggelente olyan mintha meg lenne duzzadva a méhem vagy nem tudom... Furi

2020. jan. 10. 21:48
 19/38 A kérdező kommentje:
5ös, üdv kollegina :)
2020. jan. 10. 21:49
 20/38 anonim ***** válasza:

Neked is üdv kollegina :D

Én ezekre a tünetekre nem tudok alapozni. Rendszeresn fáj a derekam néha érzékenyek a melleim de ezt minden ciklusban eljátszom reménykedek és bumm megjön. Úgy vagyok vele, ha itt lesz érezni fogom :)

5ös

2020. jan. 11. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!