Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2nap elmaradás után reggeli...

2nap elmaradás után reggeli vizeletből negatívat tesztelni rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Mégsem BABA :(( Mennyit kell várni?Első babukánál mindenki ilyen türelmetlen?
2008. nov. 19. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Rosszat?Sztem ne így éld át.Mióta próbálkoztok?

Új hónap,új remények :))Állj hozzá pozitívan!

Sok sikert!

2008. nov. 19. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen borúlátónak lenni. Én már úgy voltam vele, hogy ha jön jön, ha nem akkor nem. És láss csodát. Tudom, hogy nehéz, főleg, ha azt látod, hogy a környezetedben sokan várnak babát. Szóval mi január óta próbálkoztunk és most 9 hetes kismami vagyok.
2008. nov. 19. 10:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez az első gy.szer mentes hónapom,kapok hideget-meleget,valaki szerint várni kell,valaki szerint ilyenkor nagyobb rá az esély.Volt már elötte is több hónapom is gy.szer nélkül(más miatt)de sosem késett,mindig pontosan jött gy.szer nélkül is.Nem tudom most mi lehet.Azért köszönöm a választ!!!
2008. nov. 19. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Előfordulhat a gyógyszer bekavart esetleg nem mindig ugyanúgy reagál a szervezet a változásra. De elképzeéhető. hogy baba van. Várj egy-két napot ha nem jön meg, akkor tsztelj újra, ugyanígy reggeli első vizeletből, viszont, ha negatív lesz, akkor keress fel egy orvost, majd ő mond okosabbat, mi lehet a "baj" vagy nem "baj".

Sok sikert!

2008. nov. 19. 11:31
 5/10 ketteske ***** válasza:

Ebből még simán baba is lehet. Nekem csak 1 hét késés után mutatta ki a teszt és akkor is csak nagyon halványan.

Szóval még van remény, de ha mégis megjönne, akkor ahogy előttem is írták, új hónap, új remény. Meg ha úgy fogod fel, a gyógyszer miatt lehet, hogy nem is baj, ha kimarad 1-2 hónap. Azért szorítok!

2008. nov. 19. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első babóval két nap késés után neg. volt a tesztem, másnap meg egyértelmű pozitív egy másik fajta teszt, amig nem jön meg, addig van remény, hisz ez az első és legfontosabb jele a terhességnek hogy a mensi kimarad. A második manócskát a mensi kimaradás előtt már kimutatta a teszt. Ez attól is függ, hogy hányadik napon volt a pé-d! És még annyi, hogy mindkét kislányom elsőre összejött abban a hónapban mikor abbahagytam a fogigátlót és egyiknek sincs semmi baja, VISZONT most nagyon szeretnénk kistesót és én abbahagytam a tabit, valamiért úgy jött ki, hogy vártunk pár hónapot és utána kezdtünk el próbálkozni és most nem sikerül és hidd el nekem most ugyanolyan nehéz ezt elviselni, mintha az eslőt várnám! Nagyon nagy boldogság, hogy van már kettő, de aki szeretne még babát, az ugyanolyan mintha az elsőt várná. Nagyon szorítok neked, hogy baba legyen! Ne keseredj el, amig nem jön meg, addig baba is lehet!!!!
2008. nov. 19. 21:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó válaszoló!Köszönöm szépen a biztatást,jól estek amiket írtál.A 3.napom az elmaradásból és kezd szünni a mindjárt 3jön érzés.A mellbimbóm nagyon érzékeny,még az is fáj,ha a ruha hozzáér.A höm 3napja 37. ma reggel pedig 37.1 volt.Nagyon remélem,hogy BABA :) Tesztelni még nem merek,nem szeretnék egy ujabb negatívat látni.
2008. nov. 20. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó válaszoló, nagyon jó a hőd, ha ma egy tizeddel magasabb, akkor meg főleg, mert mensikor leesik. Figyu én hétvégén nem leszek netközelben, de hétfőn mindenképpen megnézem majd hogy miket írsz, hogy alakul a dolog, de szerintem nagyon bíztató minden tüneted. Szorítok neked, szerintem tesztet meg csinálhatsz nyugodtan a hétvégén már!
2008. nov. 20. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:

SziA!

TEszteltél? Miújság??? Remélem egy pozitív teszt boldog tulajdonosa vagy :) !

2008. nov. 23. 11:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Nem mertem tesztelni,úgy döntöttem ma rendel adokim elmegyek.Már 7napja semmi:)) De sajna tünetem sincs igazán!Azért remélem BABA!!!Majd +irom mit mondott a doki!Szoríts kérlek!KÖSZÖNÖM!
2008. nov. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!