Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A vérvètelből (ami a terhesség...

A vérvètelből (ami a terhességet kimutatja) hànyadik napbòl derül ki a terhesség?

Figyelt kérdés
ùgy èrtem èn a menstruàciom elmaradàsa utàn 7 nappal voltam, aznap meg is jött meg ebben a hònapbsn is. negatìv lett. de kicsit fèlek. meg csinàltam egy tesztet az 5 napon ami kimutatja koràbban ès az is negatìv volt
2019. dec. 31. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Nem egészen értem mit zagyválsz, de ha negatív a pisilős teszted, akkor nem vagy terhes.
2019. dec. 31. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem 2 ciklussal ezelőtt történt valami, ami miatt aggódsz. Ha azóta kétszer menstruáltál, biztos nem vagy terhes, mint a teszt és az orvos is igazolta.
2019. dec. 31. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Menstruálsz, teszt negatív. Nincs kérdés.
2019. dec. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!