Késik de mitől?

Figyelt kérdés
7 napja késik a menzeszem, csináltam már 4 tesztet mind negatív. A párommal egy hónapja voltunk együtt, elvileg nem ovulaltam de nem tudom mert nem érzem a testemen amikor ovulalok. Faj a mellem, a hatam, hanyingerem van, barnabbak a melleim és eléggé sűrű fehér folyasom is van. Ez mind a terhesseg jelei. Szerintetek azért lehetek meg terhes?

2019. dec. 30. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha 4 teszt is határozottan negatív, nem vagy terhes. Ezek nem mindenképpen terhes tünetek, lehetnek menzesz előjelei is. Sok mindentől késhet, lehet stressz vagy akár hormonális probléma is.
2019. dec. 30. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy hónapja szexeltetek utoljára, akkor terhesség esetén már pozitív lenne minden teszt. (ha ovu is akkor volt)

Nem vagy terhes, bármitől késhet, évente egyszer kimaradt mensi is normális.

2019. dec. 30. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!