Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mai nap teszteltem. Először...

Mai nap teszteltem. Először negatív (első 10 percben) utána félreraktam, majd két óra elteltével ránéztem. Baromi halvány rózsaszín csík. Ezek szerint terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a tesztre az van írva hogy már nem értelmezhető, de mintha több helyen olvastam volna, hogy másnál is ilyen volt és valóban baba lett. Eltettem a két nappal előtti tesztemet is azon semmi sincs, még szellemvonal jellegű sem. Ha szellemvonal lenne szerintem nem lenne színes. Volt korábban nekem szellemvonalas Gabriel tesztem. Most Easy Pregnancy tesztet próbáltam és ez színes.

Tüneteim is vannak: tegnap este majd leszakadt a mellem, 4 napja mint késsel szúrkálnák a méhemet (nem annyira komolyan), hétvégén nagy aluszékonyság. Fehér mirigyszerűségek a mellbimbóudvar körül. Egyre szárazabb a mellbimbóudvar, és konkrétan a mellbimbóm mint fehéres lenne.

Ma vagy holnap van a mensim napja. Nem tudom biztosan.

Nincs olyan vizes folyásom mint előző ciklusomban mensi előtt, csak nedves vagyok folyás nélkül. Mi a véleményetek, sikerült?

2007. dec. 11. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sikerült, de én nem a később megjelenő csíkkal magyarázom, hanem a tüneteiddel. Valószínű alacsony még a hormonszint, néhány nap késés után tesztelj újra (ha bírod a várakozást :-))). Drukkolok!
2007. dec. 11. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én ugyanigy voltam. Rá 3 napra csináltam még egy tesztet és azon már 2 perc mulva látszott a pozitív.

Drukkolok!!! :)

8 hetes kismama

2007. dec. 11. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is az vagy en 3 nap mulva megismetelnem es irany a doki
2007. dec. 11. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A tünetek és a csík is terhességre utal.

Menj orvohoz nyugodtan, ha nem jön meg:)

2007. dec. 11. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ, kétcsíkost sikerült tesztelnem már rendesen és időben jött elő:)
2007. dec. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!