Reménykedhetek, vagy adjam fel?
Figyelt kérdés
Szóval, a helyzet a következő; a férjem2019. dec. 27. 20:44
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézét, le fagyott a gépem, és valamiért elküldte a kérdést...
A férjem ingázó munkát végez. És ez nincs másként a két ünnpe között sem. Csak szombaton fog haza jönni, s nekem ma van az ovum... Nagyon szeretnénk babát. Viszont most elvagyok csüggedve, mert ma nem tudtunk együtt lenni. Viszont a peteérés előtti két napon voltunk együtt. Reménykedhetek? Elég ez-e egyáltalán a teherbeeséshez?
Köszönöm előre is a válaszokat.
2019. dec. 27. 20:48
2/7 anonim válasza:
Olyan emberrel nem gyártanék gyereket akinek ilyen munkája van, mert később se lehet rá igazán számítani, se terhesség, se kisbabas időszakban..
3/7 anonim válasza:
Elég lehet, nekem az első lányom egyetlen együttlétből lett -peteérés előtt 2 nappaliból.
4/7 anonim válasza:
Nem kell pont aznap lennie az aktusnak és az ovulációnak. Ha a megelőző 2 napban voltatok együtt, az teljesen jó.
5/7 anonim válasza:
A petesejt 24 a spermium max 72 óráig életképes. Ezért a 2 nappal ovu előtti jó lehet, az ovu után 2 nappal vsz késő.
6/7 anonim válasza:
Addig mindenképp van remény, amíg nincs vérzés! 😊 Szurkolok!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves, 20:52-es válaszoló!
Ez a te véleményed, és én tiszteletben tartom...
2019. dec. 28. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!