Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lecsúszott a gumi lehetek Terhes?

Lecsúszott a gumi lehetek Terhes?

Figyelt kérdés
A párommal a menstruációmat követő 13.napon szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, a barátom vmiért kihúzta, amikor tette volna vissza észrevette, hogy nincs rajta a gumi. A koton bennem volt a szája 1-2 cm-re lógott ki belőlem szóval nem kellett keresgélnünk se. Ezután a barátom elment és leellenőrizte, hogy nem szakadt-e ki a gumi és NEM. A szeretkezést nem folytattuk. Fiatalok vagyunk még mind a ketten (22-23 évesek), a párom meg van győződve, hogy nem lesz baba, de én azért félek, mert még 4 nap van a menzeszemig, de már két napja olyan fura a közérzetem és fáj a hasam. Ma utazás közben kicsit hányingerem volt pedig sose szokott lenni. Előre Is köszönöm a válaszokat!

2019. dec. 26. 13:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a párom nem ment el mindezek alatt
2019. dec. 26. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Parázol. (Bár inkább parázz, mint felelőtlen légy!)
2019. dec. 26. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerinted be kellett volna szednem egy eseményutánit vagy az csak felborította volna az egész hormonháztartásom feleslegesen ?
2019. dec. 26. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
ne parázz.
2019. dec. 26. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Karácsony van. Bezabáltál.
2019. dec. 26. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg nem lesz semmi baj. Nekünk is néhány hete volt egy ilyen balesetünk. Nem vettem be eseményutánit. Teszt negatív, azóta megjött :)
2019. dec. 26. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
A barátodnak van igaza, esélytelen, hogy terhes legyél és erre nem kell eseményutánit bevenni. Se sperma, se előváladék nem juthatott be, nem is értem miért stresszelsz ezen ennyire.
2019. dec. 26. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!