Lecsúszott a gumi lehetek Terhes?
Figyelt kérdés
A párommal a menstruációmat követő 13.napon szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, a barátom vmiért kihúzta, amikor tette volna vissza észrevette, hogy nincs rajta a gumi. A koton bennem volt a szája 1-2 cm-re lógott ki belőlem szóval nem kellett keresgélnünk se. Ezután a barátom elment és leellenőrizte, hogy nem szakadt-e ki a gumi és NEM. A szeretkezést nem folytattuk. Fiatalok vagyunk még mind a ketten (22-23 évesek), a párom meg van győződve, hogy nem lesz baba, de én azért félek, mert még 4 nap van a menzeszemig, de már két napja olyan fura a közérzetem és fáj a hasam. Ma utazás közben kicsit hányingerem volt pedig sose szokott lenni. Előre Is köszönöm a válaszokat!2019. dec. 26. 13:13
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a párom nem ment el mindezek alatt
2019. dec. 26. 13:16
2/7 anonim 

válasza:

Nem. Parázol. (Bár inkább parázz, mint felelőtlen légy!)
3/7 A kérdező kommentje:
Szerinted be kellett volna szednem egy eseményutánit vagy az csak felborította volna az egész hormonháztartásom feleslegesen ?
2019. dec. 26. 13:34
6/7 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem lesz semmi baj. Nekünk is néhány hete volt egy ilyen balesetünk. Nem vettem be eseményutánit. Teszt negatív, azóta megjött :)
7/7 anonim 

válasza:

A barátodnak van igaza, esélytelen, hogy terhes legyél és erre nem kell eseményutánit bevenni. Se sperma, se előváladék nem juthatott be, nem is értem miért stresszelsz ezen ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!