Lehet terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Jövőhet csütörtökre nem várom és tegnap óta olyan fajdalmaim/gorcseim vannak mintha meglenne vagy legalábbis megakarna jönni. Elképzelhető, h lesz baba, vagy most már ne is reménykedjek?2019. dec. 21. 19:53
1/6 anonim válasza:
Nem tünet, nem is lehet még tünet.
2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg beagyazodasra gondoltam. Köszi a választ
2019. dec. 21. 20:53
3/6 anonim válasza:
Nálam ugyanúgy voltak pms tünetek mielőtt megtudtam, hogy terhes vagyok. Lehet ebből még baba, de azért inkább ne éld bele magad, mert menstruáció is ugyanúgy lehetséges.
5/6 anonim válasza:
Nekem is mindig így volt és mindig megjött, én is mindig reménykedtem. Amikor beágyazódás volt, akkor az csak egy este volt és egy éles, hosszú beszúrást éreztem percekig, utána enyhült és elmúlt. Rá 3-4 napra teezteltem pozit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!