Nemvárt napja hétfő?
Figyelt kérdés
Van aki hétfőre nem várja? Mit éreztek? Tesztelni mikor fogtok, vagy van aki már nem bírta és csinált?2019. dec. 20. 21:24
1/15 anonim 

válasza:

Ilyenkor max csak a pmst lehet érezni. Az első tünet a kimaradt menzesz lesz. Tesztelni legkirábban hétfőn kell.
2/15 anonim 

válasza:

Szerdán kéne megjönnie, nekünk harmadik baba lenne. Egy hét késés előtt nem szoktam tesztelni, mert nagyon ritkán pontos a ciklusom.
3/15 anonim 

válasza:

Én 29-re nem várom... de már most tesztelnék 🤦♀️ van itthon kb 15 teszt 😀 ahogy ismerem magam pénteken biztos fogok csinálni egy tesztet 😀
4/15 anonim 

válasza:

Én is 29-re nem várom :) Annyira lassan vánszorog az idő...
5/15 A kérdező kommentje:
Én már szándékosan nem veszek, mert ha 20 db lenne itthon akkor is ellőném mindet 😅
sajna én érzem a pms tüneteket
2019. dec. 21. 12:27
6/15 anonim 

válasza:

Én is hétfőre nem várom a “Mikulást”, ma reggel halvány pozitívat teszteltem, 3. gyekőc lenne :-)
7/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked!! Nem tudom én mikor élhetem már ezt végre át
2019. dec. 21. 13:29
8/15 anonim 

válasza:

Húsvétkor volt egy vetélésem, így most még nem merem annyira beleélni magam, és azóta most lett újra pozitív :/
9/15 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom! Semmi baj nem lesz, csak pozitívan ! van valami tüneted egyébként? Amit tuti nem beképzelsz?
2019. dec. 21. 13:37
10/15 anonim 

válasza:

Ugyan az mint a másik két gyereknél, mellem nagyon érzékeny, olyan égő érzés, ez abszolút megvolt korábbi terhességnél is, ezért is mertem tesztelni reggel, facelle-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!