Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt allandoan ilyen?

Facelle teszt allandoan ilyen?

Figyelt kérdés
Csak vizeletsugaras facellet kaptam ma es nem elso pisibol de halvany pozi. Viszont sok rosszat hallottam rola. Hogy becsap

2019. dec. 19. 09:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont hogy ugyanezzel a fajtával tesztelj legközelebb is, ugyanis ha emelkedik a hcg akkor erősebb lesz a kontrolcsík

Nekem is volt ilyen, ugyanezzel a teszttel, egyiknél megjött, de úgy hogy a két nap múlva ellőtt teszt halványabb is volt, a 4. napon meg már alig lehetett látni, tehát halvanyodott.

A másiknál ugyanúgy teszteltem 4 naponta, egyre erősebb volt a csík, így biztos voltam benne hogy rendben is lesz a dolog. Már egy éves.

Ha össze vissza tesztelgetsz minden fajtával, nem lesz viszonyítási alap, na csak ezt akartam belőle kihozni.

Viszont ha elmész egy bhcg meresre, az lesz a tuti.

2019. dec. 19. 11:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Van meg egy ugyan ilyen tesztem. megismetelem majd :)
2019. dec. 19. 11:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ha nem volt terhesség, mindegyik teszt hómező volt, még hunyorítva sem volt rajta semmi.

Azért írd meg mi lett, szerintem gratulálhatunk! :)

2019. dec. 19. 13:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bolt 3 féle tesztből halvány pozi tesztem mensi előtt pár nappal... egészen mensiig... majd mikor megjött, teszteltem az nekem ilyen lett mint a tied. Kémiai volt. Nem hazudik a teszt csak nagyon érzékeny. Két nap múlva tesztelj, ha erősödik, akkor jó úton haladsz :) Egyenlőre bíztató halványpozi :)
2019. dec. 19. 17:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Késik már? Nekem nem várt előtt 4 nappal volt ilyen az xepil, arról a tesztről is hallottam negatívokat, de a nem várt napján teszteltem ugyan ezzel a fajtával és sokkal erősebb lett.

Tudom iszonyat nehezen telnek a napok, de tényleg érdemes nem várt után tesztelgetni.

(Persze a pozi teszt még akkor sem jelenti azt hogy meg is marad a picúrka)

2019. dec. 19. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod? Nekem a nemvárt napján volt ilyen, igaz, reggeli első vizeletből, de sajnos kémiai volt. Ez a teszt nagyon érzékeny, a mensi napján már erősebbnek kellene lennie. De ha nemvárt előtt vagy még néhány nappal, akkor jó lehet!
2019. dec. 19. 22:23
 17/21 A kérdező kommentje:
4 napom van meg nem vartig
2019. dec. 20. 12:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megismetelem.
2019. dec. 20. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Drukkolok!!🤞🙂
2019. dec. 21. 07:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Egyertelmu negativ lett. :(
2019. dec. 21. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!