Facelle teszt allandoan ilyen?
Szerintem meg pont hogy ugyanezzel a fajtával tesztelj legközelebb is, ugyanis ha emelkedik a hcg akkor erősebb lesz a kontrolcsík
Nekem is volt ilyen, ugyanezzel a teszttel, egyiknél megjött, de úgy hogy a két nap múlva ellőtt teszt halványabb is volt, a 4. napon meg már alig lehetett látni, tehát halvanyodott.
A másiknál ugyanúgy teszteltem 4 naponta, egyre erősebb volt a csík, így biztos voltam benne hogy rendben is lesz a dolog. Már egy éves.
Ha össze vissza tesztelgetsz minden fajtával, nem lesz viszonyítási alap, na csak ezt akartam belőle kihozni.
Viszont ha elmész egy bhcg meresre, az lesz a tuti.
Nálam ha nem volt terhesség, mindegyik teszt hómező volt, még hunyorítva sem volt rajta semmi.
Azért írd meg mi lett, szerintem gratulálhatunk! :)
Késik már? Nekem nem várt előtt 4 nappal volt ilyen az xepil, arról a tesztről is hallottam negatívokat, de a nem várt napján teszteltem ugyan ezzel a fajtával és sokkal erősebb lett.
Tudom iszonyat nehezen telnek a napok, de tényleg érdemes nem várt után tesztelgetni.
(Persze a pozi teszt még akkor sem jelenti azt hogy meg is marad a picúrka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!