PCO-val 35 napos ciklus elfogadhatónak számít? Van esély a teherbeesésre?
Igen, ez nagyon szép! Én 128-ról javítottam 39-re.
Méred a hődet, figyeled a pé-t?
egyértelműen! én is maratoni ciklusok után javultam. 43, 35 napos ciklusokra :) szal hajrá!! nagyon is jó! és még nincs vége még ez is rövidülhet.
végülis egy a lényeg h van pé, hogy hányadik napon az mellékes lehet a 35. napon is jó minőségű peteérés.
szedsz vmit ? metformin stb?
igen metfogamma 850-et szedek+ barátcserjét, múlt hónapban kezdtem el a hőmérőzést+az ovutesztet.
ez a görbém, szerintetek volt pé?
IGEN!!! PCOS-em van szintén. A lányommal clostit kaptam, 40-50 napról lett 35 napos ciklusom, a második hónapban összejött a baba, a 18-19. nap volt pém. De mindjárt linkelem a görbét.
Most is terhes vagyok bár nem számítottam rá hogy sikerülhet, (csak reménykedtem) mert a ciklusom 25. napján voltunk együtt és a 27. napján!!!!!!!!!! fogant meg a kistesó!!!!!!! Tudom hogy akkor mert akkor volt rá esélye (onnantól nem védekeztünk) és utána nem is voltunk együtt (meló...)! valamint hőgörbét vezettem.
Szóval LEHET ÍGY TEHERBE ESNI!!!!!
Ja a görbe (első baba):
második baba a megszakításos védekezős aktusok nincsenek feltüntetve:
10 éve PCO-m van, nem is jött meg a mensim, ha nem szedtem a diane 35-öt.
Aztán megisemrkedtem férjemmel, áprilisban abbahagytam a tabit, beállt a 40 napos ciklusom, és szeptemberben teherbe estem. Aztán szoptatás mellett 7 hóra megjött a mensim, megint 40 napra, és júniusban megint teherbe estem, szóval nagylányom 2 éves, kislányom 5 hós lesz lassan.
Igen, lehet PCO-val is teherbe esni, ne add fel!!
De szerintem jobb megoldás, ha hagyod a francba ezt a sok hülyesége, mint hőmérőzés meg ovuteszt, csak éld az életed, előbb fog jönni a baba, hidd el!! Hiszem, hogy nálam is azért sikerült, mert meg voltam győződve róla, hogy nem lehet babám. gondolhatod, milyen arcunk volt, mikor + lett a teszt...:-))
Ha van kérdésed, írj privit bátran.
Bocs, még ezt is találtam:
de akkor sem értem, miért kell ez egy PCO-snak?
Első babámmal cukros voltam, igaz, de a másodikkal nem! és soha nem hallottam erről a szerről, pedig 4 várost jártam végig a terhességeimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!