A méhnyálkahártya vastagodását meg lehet érezni?! Terhesség esetén más?!
Nekem második hónapban minden teljesen más volt, azt hittem, hogy az lesz az, de csak egy teljesen random változás volt. Harmadik hónapban semmi különöset nem éreztem, akkor lettem terhes. Szerintem ezt így kívülről nem lehet érezni, meg folyton figyelni a tüneteket...
Engedd el egy kicsit a témát, jönni fog, ha tud, és 100%, hogy semmi különöset nem fogsz érezni előtte/alatta...
Ezt a szurkát én általában érezem az esedékes előtti egy héten függetlenül terhességtől. Ne figyelgesd magad, teljesen megbízhatatlan. Mi nyáron találtuk ki a gyerekvállalást, sajnos sokat utaztam külföldre munkaügyben, így komplett hónapok "mentek el" matematikai esély nélkül, és akkor is egy sor tünetet produkáltam :D
Novemberben viszont lekötött más (költöztünk), ímmel-ámmal figyeltem, a hőmérőzés szerint peteérésem sem volt. Csak jött egy ihlet, hogy tesztelnem kéne, és pozitív lett. A világon semmi nem volt más vagy feltűnő a korábbi hónapokhoz képest... Sőt talán eseménytelenebb volt, mert nem figyelgettem magam. (Állítom, hogy ez a lazaság segített.)
Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!