Lanyok! Raneznetek a tesztemre?
Kesik, de ezt betudom annak, hogy nagyon szabalytalanok a ciklusaim. Tegnap teszteltem 2 idontuli pozitivat (tudom, ervenytelen), ma egy masfele teszttel ez jott ki 10 percen belul: [link]
Ti lattok valamit? A parom szerint nincs ott semmi.
Kezdem ugy erezni magam, mint aki total begolyozott. Nincs ‘megjon erzesem’, nem fajnak a melleim, egyszeruen csak tobbet eszem, mint szoktam. 😅 koszi a valaszokat!
Nagyon halvanyka, de valami latszik. Ha idon belul van, akkor szaradasi csik nem lehet. Szinesnek en igy nem ltom, eloben te latod, ha az, akkor valoszinuleg halvany pozitiv lesz.
Valoszinuleg a szabalytalan ciklus miatt nincs meg ket hete, hogy peteeresed volt, azert nem eros a teszt.
Varj 2-3 napot, akkor tesztepj ujra, ha tenyleg terhes vagy, akkor mar ltdzodni fog a masodik csik egyertelmuen.
Koszi a valaszokat! 😊
Utolso, igen, en is igy vagyok vele, mar lassan barmit kepes vagyok odakepzelni. Varok par napot es ujra tesztelek.
Én szürkének látom :S
Egyébként terhesség elején nincs nagyobb étvágy sőt az étvágytalanság a jellemző a hormonok ingadozása miatt. A megnövekedett étvágy a terhesség második felében jön elő :)
Ha nem jön meg tesztelj két nap múlva ismét :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!